Beşiktaş'a Almeida müjdesi

Hugo Almeida'nın büyük ihtimalle Eskişehirspor maçında yerini alacağı öğrenildi.

Beşiktaşa Almeida müjdesi
03 Ekim 2013 Perşembe 15:21 tarihinde eklendi.
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
 
Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. İstasyon koşuları, streching, top kontrolü ve pas çalışmaların yapan siyah beyazlılar, antrenmana dar alanda tek pas ve pres çalışmaları sonrasında yapılan taktik hazırlıkla devam etti. Teknik direktör Slaven Biliç tam ve yarım sahada yaptırdığı çift kale maçlarda Eskişehirspor maçının taktiğini oyuncularına uygulatmaya çalıştı.
 
ALMEİDA'YA SERUM
 
Antrenmana, tedavilerine devam edilen ve bireysel hazırlıklarını sürdüren Oğuzhan Özyakup, özel kuvvetlendirme programını uygulayan İsmail Köybaşı, gribal enfeksiyon olan Ramon Motta, boğaz enfeksiyonu olan Hugo Almeida katılmadı. Pas çalışması sırasında belinde ağrı oluşan Sezer Öztürk tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı. Uğur Boral, Michael Eneramo ve Bruno Dentinho takımla çalıştı.
 
Geçirdiği boğaz enfeksiyonu sebebiyle antrenmanlara çıkamayan Hugo Almeida'nın serum tedavisine başladığı ve bu oyuncunun büyük ihtimalle Eskişehirspor maçında yerini alacağı öğrenildi.
 
BAŞKAN FİKRET ORMAN DA İDMANI İZLEDİ
 
Bu arada Siyah Beyazlıların BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı başkan Fikret Orman, futbol A takımından sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı ve futbol genel direktörü Önder Özen de takip etti. 
Eskişehirspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11:00'de yapacağı çalışmayla tamamlayacak Beşiktaş, öğleden sonra Eskişehir'e gidecek