Beşiktaş'a ezeli kıyak

Galatasaray Yönetim Kurulu’nun dün yaptığı toplantıda Başkan Ünal Aysal, Beşiktaş’a Türk Telekom Arena’da oynamaları için yeşil ışık yaktı. Ancak Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk bu fikre karşı çıktı

Beşiktaşa ezeli kıyak
13 Nisan 2012 Cuma 09:18 tarihinde eklendi.

Galatasaray’da haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı dün yapılırken, çarpıcı kararların alındığı öğrenildi.  Yurt dışı tatilinden dönen Başkan Ünal Aysal’ın da yer aldığı toplantının ana gündem maddesinin stadını yenileyeceği için önümüzdeki sezon maçlarını Türk Telekom Arena’da oynamak isteyen Beşiktaş’ın önerisi oldu. Başkan Ünal Aysal’ın Beşiktaş’a kapılarını açabilecekleri mesajını verdiği toplantıda Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün ise bu fikre şiddetle karşı çıktığı belirtildi.

 
Öztürk’ün, “Beşiktaş niye Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamasın? Hatta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu bile bence onlar için en doğru adres olur” ifadesini kullandığı bildirildi. Sarı-kırmızılılar’ın Beşiktaş Yönetimi’nin cumartesi günü vereceği yemeğe de tam kadro katılma kararı alındı.
 
Cumartesi köşke çıkacaklar
 
Galatasaray Yönetimi, 24 Nisan’da ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret edecek. Beşiktaşlılığı ile bilinen Gül’ün stat konusunda sarı-kırmızılılara nasıl bir mesaj vereceği ise merak konusu oldu. Bu arada Başkan Yardımcı Refik Arkan ve Divan Başkanı İrfan Aktar da Türk Telekom Arena’yı kullanması için Beşiktaş’a kapılarını açabilecekleri mesajlarını verdiler.
 
Bu arada Başkan Ünal Aysal’ın, erkekler basketbol maçında Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç’a yapılan sözlü saldırı ile ilgili olarak konunun abartılı şekilde yansıtıldığını düşündüğü öğrenildi.
 
Aysal’ın, “Ali Koç’a sözlü de olsa yapılan hareketi doğru bulamam. Ama organize bir durum yok. Bir önceki Euroleague maçında yaşananlar nedeniyle tepkili olan birkaç kişinin eylemi. Yine de şık olmadı” diye konuştuğu öğrenildi.