Beşiktaş'a özel 100 adet lüks saat

Hublot tarafından Beşiktaş için tasarlanan ve 100 tane üretilen 'Hublot King Beşiktaş Titanium' modelinin yanı sıra, yalnızca 1 adet üretilen ve açık artırmada satılacak altın kaplama 'Hublot King Power Beşiktaş Unique Piece' modeli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

Beşiktaşa özel 100 adet lüks saat
21 Ekim 2014 Salı 13:29 tarihinde eklendi.
Tanıtım toplantısı Başkan Fikret Orman ve Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan'ın katılımı ile gerçekleştirildi.
 
FİKRET ORMAN :'BEŞİKTAŞ'A VE TRAFATARA YAKIŞIR İŞBİRLİKLERİŞNE DEVAM EDECEĞİZ'
Başkan Fikret Orman Beşiktaş'a ve taraftarlara yakışır işbirliklerine imza atmaya devam ettiklerini belirterek şunları söyledi:
 
"Hublot ile yaptığımız iş ortaklığını sizlerle paylaşmak için buradayız. Hublot dünyaca ünlü sayılı saat markalarından biri. Gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığı ile Hublot, resmi saat ve resmi zaman tutucumuz oldu. Hublot, Beşiktaş için iki saat tasarladı. Önümüzdeki yıl bu iki model satışa sunulacak. Kulübümüze büyük yarar sağlayacağına inanıyorum. İş birliğinin hayırlı olmasını diliyorum. Beşiktaşlılara önümüzdeki yıl satışa çıkacak bu özel saatlerden almalarını tavsiye ediyorum.Doğuş Grubu, bizim birçok konudaki partnerimiz. Stadyum ve pazarlama işini IMG Doğuş ile beraber yürütüyoruz. Doğuş Grubu'na verdiğimiz önemi göstermek için toplantıya ben katıldım. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan'a camiam adına teşekkür ediyorum. Kendisini bundan sonra yönetim kurulumuzda görmek istiyoruz."
 
HÜSNÜ AKHAN:'BEŞİKTAŞ İLE İŞBİRLİĞİ YAPMAKTAN MUTLUYUZ'
Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan yaptığı konuşmada özel tasarlanan saatlerin Vodafone Arena'nın inşaatının tamamlanmasından sonra satışa sunulacağını ifade etti ve şunları söyledi:
 
"Doğuş Grubu olarak Türkiye'de lüks saat ve mücevherat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. İlk distribütörlüğümüzü Hublot ile yaptık. Hublot, tüm dünyada ilklere imza atan bir marka. Önemli futbol etkinlikleri, kulüpler ve yıldız oyuncularla işbirliği yapmış bir marka. 111 yıllık tarihe sahip Beşiktaş ile işbirliği yapmaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum.Beşiktaş için iki saat geliştirdik. Vodafone Arena'nın yapılmasıyla satışa sunulacak King Power modeli 100 adet üretilecek ve yaklaşık 65 bin TL'den satışa sunulacak. Altın kasaya sahip olacak ve yalnızca bir adet üretilecek King Power Beşiktaş Unique Piece ise, açık artırma yoluyla satılacak. 1,5 yıllık titiz bir çalışma ürünü olarak bu saatler ortaya çıktı. Yapılan işbirliğinin hayırlı olmasını her iki markaya da şans getirmesini diliyorum."