Beşiktaş'ın gözdesi kovulmak üzere

Eric Gerets'in Fas Milli Takımı'ndaki bileti 9 Haziran'da oynanacak olan Fildişi Sahili maçından sonra kesilebilir.

Beşiktaşın gözdesi kovulmak üzere
07 Haziran 2012 Perşembe 13:19 tarihinde eklendi, 1.159 kez okundu.

Bir süredir Beşiktaş'ın gündeminde olan ve siyah-beyazlı yöneticiler tarafından da doğrulanan Eric Gerets'in Fas Milli Takımı'ndaki kader 9 Haziran'da belli olacak. 2010 yılından bu yana Fas Milli Takımı'nda çalışan ve o tarihten bu yana eleştiri oklarının hedefi haline gelen Eric Gerets'e son kılıçı Fas Spor Bakanı Mohamed Ouzzine çekti!

 
Fas Milli Takımı'nın geleceği düşünmek zorunda olduklarını dile getiren Ouzzine, "Futbolla ilgili olarak öncelikli olarak düşünmemiz gereken bazı şeyler var ancak Fas Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası'na katılması bizim her şeyden önemli. Şu anda teknik personelin işine karışmak istemiyorum ancak milli takımımızın bir maçını izlerken de sinirlenmek istemiyorum. Cumartesi günü Fildişi'ne karşı çok önemli bir sınav var ve bu maçın ardından detaylı bir çalışma yapacağız" dedi.
 
Fas Spor Bakanı Mohamed Ouzzine'nin öfkeli açıklamalarının ardından harekete geçen Fas Futbol Federasyonu da yıllık 2.7 milyon euroluk maliyeti ile her zaman büyük bir tartışma konusu olan Gerets ile ilgili Fildişi ile oynanacak olan maçın ardından radikal bir karar alması bekleniyor.
 
Fildişi Sahili ile oynanacak olan maçın ardından 2013'ün Mart ayına kadar bir daha maç yapmayacak olan Fas'ta federasyon da teknik değişiklik için en uygun zamanın olduğunu düşünüyor.
 
2010 yılından bu yana Fas Milli Takımı'nda görev yapan ve sadece 6 galibiyet sevinci yaşayan Eric Gerets'e kısa bir süre önce Belçika Milli Takımı'ndan da teklif geldiği iddia edilmiş ancak Belçika Futbol Federasyonu, basında çıkan haberleri kesin bir dille yalanlamıştı.
 
(Sporx)