Beşiktaş'ın yeni hocası o mu?

Bazı yöneticiler 'yerli' derken Fikret Orman'ın yetkilendirdiği menajerler, Hırvat teknik adama teklif yaptı. 4 yıllık uzun vadeli bir yapılanma düşünen Orman, mayıs sonu işi resmiyete dökecek

Beşiktaşın yeni hocası o mu?
29 Mart 2012 Perşembe 09:07 tarihinde eklendi, 1.040 kez okundu.

 

Camiada bir çok yerli isim tartışıladursun Fikret Orman, Hırvatistan Milli Takımı teknik direktörü Slaven Biliç ile yeni sezon için nikah tazelemenin planlarını yapıyor.
 
BU konuda ilk adımın da dün atıldığı iddia edildi. Orman, bazı menajerlere bu konuda yetki verirken, Biliç ile ilk temas da kuruldu. Yönetim kurulunda yer alan ve menajerlik bağlantısı güçlü olan Seyit Ateş de bu operasyonu yönetiyor.
 
YERLİ DİYENLER VAR
 
Fikret Orman yönetiminde bazı isimler Şifo Mehmet başta yerli isimlerle çalışma taraftarı ancak Başkan Fikret Orman'ın yetkilendirdiği 2 menajer Biliç'e, 'Uzun vadeli plan peşindeyiz. Ekonomik olarak uygun oyuncularla çılgın bir takım yaratmanın planlarını yapıyoruz. Bu modele en uygun hocalardan birisi olarak seni Beşiktaş'ın başında görmek istiyoruz. Bize şartlarını bildir' şeklinde ilk teklifi yaptı.. BİLİC bilindiği gibi Orman'ın beğendiği isimlerin başında geliyor. Orman, Carlos Carvalhal ile sezon sonuna dek devam edecek. Ancak Portekizli teknik adam, yüzde 99 takımdan gönderilecek. Zaten mukavelesi bittiği için yeniden sözleşme yapılmayacak. Çete ile ilgili de karar verecek olan Fikret Orman yönetimi, Bilic ile 4 yıllık anlaşmanın yollarını arıyor.
 
BEŞİKTAŞ'I ÇOK İSTİYORDU
 
HIRVAT milli takımı ile Euro 2012 finallerinde mücadele edecek olan Slaven Biliç, 1 Temmuz'da resmi olarak görevinden ayrılacağını açıklamıştı. Kulüp takımı çalıştırmayı hedeflediğini belirten başarılı çalıştırıcı, 'Türkiye'de 3 büyük takımda çalışırım. Hatta Fatih Terim'le rekabete girmek de çok güzel olur' demişti. BİLİC, 300 bin euroluk maliyeti nedeniyle oldukça cazip bir teknik direktör. G.Saray Fatih Terim'le, F.Bahçe de Aykut Kocaman ile devam ettiği için Slaven Biliç, Beşiktaş'ı isim vermeden çalıştırabileceğinin sinyallerini vermişti.