Beşiktaş'ın yeni sezon formaları tanıtıldı

Beşiktaş Futbol Takımı'nın yeni sezonda giyeceği formalar, Başkan Fikret Orman'ın ra katıldığı törenle İngiltere'de tanıtıldı

Beşiktaşın yeni sezon formaları tanıtıldı
22 Temmuz 2014 Salı 19:24 tarihinde eklendi.

Siyah beyazlıların kamp yaptığı İngiltere'de tanıtılan yeni formaların lansmanına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, teknik direktör Slaven Bilic, futbolcular, Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ile çok sayıda basın mensubu yer aldı.

Forma tanıtımında açıklamalarda bulunan Başkan Orman, "Beşiktaş ailesi olarak, Türkiye'nin en büyük markalarıyla gerçekleştirdiğimiz sponsorluk çalışmaları sayesinde 2014-15 sezonuna daha da güçlü başlayacağız. Vodafone'un global marka gücünü yanımıza alarak, Beşiktaş ruhunu teknoloji ile buluşturacağımız Vodafone Arena Stadı ile başlayan işbirliğimiz, 5 yıl süreyle formalarımızda göğüs sponsorluğuyla devam edecek." diyerek konuşmasını şöyle sürdü:

"Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, hem alt yapımıza hem de A takımımıza yatırım yaparak, taraftarımıza yakışır iş birliklerine imza atarak, Beşiktaş'ı her zaman daha ileriye taşıyoruz. Siyah-beyaz renklere gönül veren taraftarımız, yeni sezon formalara artık mevcut satış kanallarının dışında Vodafone Cep Merkezlerinden de ulaşabilecek.

Ayrıca Kuzey Amerika, Güney Amerika, Asya ve Avrupa’nın pek çok ülkesinde adidas mağazalarında ve online satış sitesinde Türkiye ile eş zamanlı forma satışı gerçekleşecek. Bizim gibi büyük hedeflerin, başarının peşinde koşan, çıtayı en yukarıda tutan bir marka ile bu yolda yürümekten gurur duyuyoruz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak bundan sonra Vodafone ile genişleyen ailemizin gücüne güç katmaya devam edeceğiz."

Açıklamaların ardından yeni sezon formalarının tanıtımı için çekilen ve takımın malzeme sorumlularından Süreyya Soner’in de rol aldığı reklam filmi konuklara izletildi. Vodafone tarafından hazırlanan reklam filmi davetlilerden büyük ilgi gördü ve uzun süre alkış aldı.

Etkinliğin sonunda Başkan Orman, Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ile teknik heyet ve futbolcular yeni sezon formaları ile basın mensuplarına poz verdiler.


CİHAN