Beşiktaş'ın yıldızlarına hücum

Beşiktaş’ın yıldızları İspanya ve Portekiz piyasasının yıldızları oldu.

Beşiktaşın yıldızlarına hücum
29 Mart 2011 Salı 08:14 tarihinde eklendi.

 

Bu sezon takıma katılan Almeida ile Quaresma’nın taliplerinin bulunduğu görülürken, sözleşmesi yıl sonunda bitecek olan Bobo da iştah kabartıyor.

Sporting Lizbon’un yeni Başkanı Godinho Lopes, verdiği seçim vaatlerini yerine getirmek için çalışmalarına hız verdi. Gözünü Beşiktaş’a çeviren başkanın, Quaresma ile Bobo ve Almeida ikilisinden birini transfer etmek için önümüzdeki günlerde Türkiye’ye geleceği iddia edildi.
 
Beşiktaş Yönetimi’nin de bu gelişmelerden ve kadrosundaki oyuncuların seçim vaadi olarak kullanılmasından memnun olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Portekiz basınında ismi sık sık gündeme gelen Almeida’nın gidişine sıcak baktıkları vurgulandı. Bu oyuncunun fon ile getirilmiş olması nedeniyle yönetimin Almeida’yı takımda tutma konusunda pek başarılı olamayacağı ifade edildi.
 
Sporting Lizbon’da başkanlık için yarışan ancak kaybeden Pedro Baltazar yeni yönetime, Quaresma’nın gelmek istediğini savundu. Baltazar, Quaresma için Beşiktaş’a 5 milyon euroluk bir teklif yaptıklarını duyurarak, bu teklifin halen geçerli olduğunu söyledi. Bu teklife siyah-beyazlılardan yanıt gelmediği ancak reddedilmediği de bildirildi.
 
Almeida’nın transfer listelerinde yer alması üzerine Beşiktaş’ın apar topar Bobo ile masaya oturacağı bildirildi. Ligde ve Avrupa’da alınan kötü sonuçlar ve hoca değişimi nedeniyle golcüsüyle görüşmesini sürekli erteleyen Beşiktaş Yönetimi’nin bu işi daha fazla uzatmayacağı vurgulandı.
 
İspanyol basını Atletico Madrid’in Bobo ile sezon sonu için anlaşmaya vardığını yazdı. Sambacının yıllık 1.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Transfer söylentilerini sürekli yalanlayan Bobo, twitter’daki hesabında haberlerinin yüzde 99’unun yalan olduğunu dile getirdi.

Milliyet