Beşiktaşlılar çok kızacak

Nene'nin taliplerini açıkladı. Ocak ayında Paris'e veda etmesi beklenen Nene için Galatasaray, Milan ve Corinthians'ın devrede olduğu iddia edildi.

Beşiktaşlılar çok kızacak
17 Aralık 2012 Pazartesi 17:39 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna katmayı planladığı Paris Saint Germainli Nene, Fransız devi'nden kopma aşamasına geldi. Nene için Corinthians, Milan ve Galatasaray'ın da devrede olduğu iddia edildi.
 
Fransız basını da Nene ile Paris Saint Germain'in yollarının ayrılma noktasına geldiğini manşetlerine taşıdı. Lequipe Gazetesi, 'Ayrılık yakın' başlığıyla verdiği haberde Nene'nin ocak ayında ülkesinde tatile gideceği ve Corinthians ile masaya oturacağını duyurdu.
 
Lyon maçında da takımda yer bulamayan Nene, bu sezon 3. kez kadro dışı kalmış oldu.
 
Devre arasında Paris Saint Saint Germain'e gelecek olan Brezilyalı Lucas Moura'nın da takıma katılmasıyla Nene'nin forma şansı azalacak.
 
GALATASARAY İDDİASI
 
Fransız basını, Paris Saint Germain'in futbol direktörü Leonardo ile de arası açık olan Nene ile Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiğini öne sürdü. Beşiktaş'ın yanı sıra İtalyan devi Milan, Nene'nin altyapısında forma giydiği Corinthians ve Galatasaray'ın da devrede olduğunu kaleme alındı.
 
Nene, Beşiktaş için sezon başında da gündeme gelmişti. Teknik direktör Samet Aybaba, Nene'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını mercek altına almıştı.
 
31 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 2010 yılından bu yana Paris Saint Germain forması giyiyor.
 
KAVALCI: "NENE'Yİ BEŞİKTAŞ'TA GÖRMEK İSTERİZ"
 
Öte yandan Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, Nene'yi Beşiktaş'ta görmek istediklerini söyledi.
 
Haliç Üniversitesi ve Spor Türkiye Medya'nın birlikte organize ettiği '11. Geleneksel Türkiye Spor Adamları Ödülleri' töreninden sonra üniversitenin Mecidiyeköy'deki kampüsünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kavalcı, Fransa'nın Paris Saint Germain takımında forma giyen Nene'yi transfer etmek istediklerini söyledi.
 
"KAYSERİ MAÇINDAN SONRA TRANSFERİ KONUŞACAĞIZ"
 
Kavalcı, Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının son haftasında 21 Aralık Cuma günü Kayserispor'la oynayacakları maçtan sonra transfer çalışmalarına başlayacaklarını dile getirerek, 'Kayserispor maçından sonra teknik direktörümüzle görüşüp transferi konuşacağız. Nene'yle ilgili herhangi bir bilgi veremem ama Nene Beşiktaş'ta görmek istediğimiz oyunculardan birisidir. Takip ettiğimiz oyuncular var. Samet hocanın görüşlerinin ardından çalışmalarımız başlar' ifadelerini kullandı.
 
Ahmet Kavalcı, Beşiktaş'ın maçlarını cuma günleri oynamasının kendileri açısından bir sorun teşkil etmediğini de sözlerine ekledi. (NTVSPOR)