Beşiktaşlıların hakem isyanı

Süper Final'de ilk haftanın hakemleri belli olurken Beşiktaş-Galatasaray derbisine Hüseyin Göçek'in atanması tartışılmaya başlandı.

Beşiktaşlıların hakem isyanı
12 Nisan 2012 Perşembe 15:02 tarihinde eklendi.

 

Süper Final'de ilk haftanın hakemleri belli oldu. Beşiktaş -Galatasaray maçında Hüseyin Göçek, Fenerbahçe - Trabzonspor mücadelesinde ise Bülent Yıldırım düdük çalacak.
 
Göçek'in geçtiğimiz sezon ortaya çıkan Galatasaray formalı bir fotoğrafı sosyal medyada yeniden konuşulmaya başlandı.
 
İşte o hikaye ve kısaca hakemlerin bu sezonki performansına bakış...
 
GÖÇEK İLE BU SEZON
 
Hüseyin Göçek bu sezon Beşiktaş'ın 1, Galatasaray'ın ise 2 karşılaşmasında görev aldı. Siyah-beyazlılar İstanbul BŞB ile oynadıkları maçta sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldılar.
 
Galatasaray, Göçek'in düdük çaldığı 2 maçta da kazandı. Sarı-kırmızılılar sezonun ilk devresinde Bursaspor'u 2-1'le geçerken, Türk Telekom Arena'da oynanan Gençlerbirliği maçında da 2-0 galip geldi.
 
Beşiktaş 1 - 1 Büyükşehir Bld Galatasaray 2 - 1 Bursaspor Galatasaray 2 - 0 Gençlerbirliği
 
SOSYAL MEDYA YAZMIŞTI...
 
Geçtiğimiz sezon oynanan Fenerbahçe-Gaziantepspor maçında verdiği kararlar ile eleştiri oklarının hedefi olan Hüseyin Göçek, uzun süre gündemden düşmemişti.
 
Fenerbahçe taraftarının yoğun tepkisiyle karşılaşan Göçek'in internete düşen Galatasaray Basketbol takımı formalı fotoğrafı sarı-lacivertli taraftarlar tarafından koz olarak kullanılmıştı.
 
Bu karşılaşmada 13 sarı kart çıkarken, Gaziantepsporlu Murat Ceylan da kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. (Sporx)