Beşiktaş'ta Adebayor sesleri

Beşiktaş, Togolo golcü Emmanuel Adebayor'u kadrosuna katmak için hamle yaptı. Yönetici Ahmet Kavalcı, yıldız futbolcu için kulübü Tottenham'a teklifte bulunduklarını söyledi.

Beşiktaşta Adebayor sesleri
03 Temmuz 2013 Çarşamba 10:15 tarihinde eklendi.
Beşiktaş'ın Almanya kampında bulunan yönetici Kavalcı, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
 
Kavalcı, Adebayor için Tottenham'ın kapısını çaldıklarını açıklarken, "Ancak bonservis bedeli çok yüksek. Bu konuda anlaşmamız kolay olmayacak" dedi.
 
TRANSFERE BÜTÇE 16 MİLYON EURO 
Transfer için 16 milyon euroluk bütçe belirlediklerini dilge getiren Kavalcı, yapılması planlanan forvet ve sol bek transferlerinin hazırlık kampının ikinci etabına yetişmesini planladıklarını sözlerine ekledi.
 
BILIC FERNANDES'İN KALMASINI İSTİYOR 
Beşiktaş'ta transferin gözde ismi Manuel Fernandes'e yeni teknik direktör Slaven Biliç'ten veto geldi. Avrupa'dan birçok kulüp Portekizli yıldız için siyah-beyazlı yönetimin kapısını çalıyor. Ancak Hırvat teknik adam, Fernandes'in kesinlikle elde tutulmasını istiyor. Bu sezonki oyun sisteminde yıldız futbolcunun çok önemli bir yeri olduğunu belirten Biliç'in isteğini dikkate alan yönetim, gelen teklifleri geri çeviriyor.
 
ERSAN İÇİN PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR 
Malaga'nın başına geçen Beşiktaş eski teknik direktörü Bernd Schuster'in kadrosuna katmak istediği Ersan Gülüm için İspanyol kulübü ile pazarlıklar devam ediyor. Başarılı savunma oyuncu için İstanbul'a gelen Malaga yetkililerinin hafta içerinde transferi noktalamak istedikleri belirtiliyor. Bu transfer için son kararı teknik direktör Slaven Bilic'in vereceği öğrenildi.