Beşiktaş'ta Almeida, Bursa'da Niang yok!

Beşiktaş'ta Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanan Niang ve Almeida, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak olan Bursasapor maçında kesin olarak forma giyemeyecek.

Beşiktaşta Almeida, Bursada Niang yok!
02 Nisan 2013 Salı 18:37 tarihinde eklendi, 1.864 kez okundu.

 

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasındaki Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında sakatlanan Almeida 4 ila 6, Niang'ın ise 2 hafta tedavi sürecinin olduğu ve takımdaki yerlerini alamayacağı açıklandı.
 
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise şöyle denildi: "Mersin İdman Yurdu maçında sakatlanan Hugo Almeida'nın Acıbadem Fulya Spocu Sağlık Merkezi'nde yapılan muayene ve MR tetkikleri sonucunda sol uyluk arka bölge (biceps femoris) kasında yaygın ödem ve kanama tespit edilmiştir. Aynı maçta sakatlanan Mamadou Niang'ın ise yapılan muayenesi sonucunda, yine sol uyluk arka adalesi kas zarında küçük bir alanda yırtık ve ödem tespit edilmiştir.
 
Futbolcularımızın tedavileri sürdürülmektedir. Hugo Almeida'nın tedavi süresi yaklaşık 4 - 6 hafta sürecek, Mamadou Niang'ın ise 2 hafta içinde takımla birlikte antrenman yapabileceği öngörülmektedir."

CİHAN