"Beşiktaş'ta başarılı olacağım"

Beşiktaş'ın yeni tranfseri Gökhan Süzen, kendisine özgüveni olduğunu ve Beşiktaş'ta başarılı olup A Milli Takım'a kadar yükselmek istediğini söyledi.

Beşiktaşta başarılı olacağım
07 Ocak 2013 Pazartesi 19:34 tarihinde eklendi.

 

Öğleden sonra İstanbul BBSK kampından ayrılarak Beşiktaş'ın kampına katılan Gökhan Süzen, akşam yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Çok istenildiği bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirten Süzen, "Uzun süredir istenilip tranfser olmak gurur verici. Çok istenildiğim bir kulübe geldim. Beklentilerin farkındayım. Elimden geleni yapıp formaya layık olmaya çalışacağım. Benim tranfserimde kolaylık sağlayan Belediyespor'a da teşekkür ederim." dedi.
 
Genç futbolcu, Beşiktaş'ta 19 numaralı formayı giymek istediğini kaydederek, "Bu, bizim için başka bir anlam taşıyor. Evlendiğim düğün tarihimiz olduğu için 19 numarılı formayı giymek isterim." diye konuştu.
 
Bir gazetecinin, "Samet Aybaba, Türkiye'de sol bek bulmak çok zor demişti. Bunun için neler söyleyeceksin?" Sorusuna, Beşiktaş'ın yeni tranfseri, "Hocamızın da dediği gibi o bölgede gerçekten çok az oyuncu var. Ben farklı bölgelerde oynayabilirim. Gerçekten oynamak istediğim bölge de sol bek mevkisidir. Kendi geleceğim için sol bekte oynamak isterim. O bölgede başarılı olup kendimi ispatlamak istiyorum." diye cevap verdi.
 
"KENDİME GÜVENİYORUM"
 
Gökhan Süzen, Spor Toto Süper Lig'de 5 buçuk yıldır forma giydiğini hatırlatarak, "Ben bu ligin genç oyuncusu olabilirim fakat benim lig tecrübem var. 5 buçuk yıldır bu ligde oynuyorum. Buraya, oynamak ve kendimi ispatlamak için geldim. Rekabete her zaman hazırım. Zaten rekabetin olmadığı yerde başarı olmaz. Formayı, hak eden giyer. Ben formayı giyen olmak istiyorum." diye konuştu. Genç oyuncu, İnönü Stadı'ndan da övgüyle bahsederek, rakip futbolcuların oynamak istemediği statlardan biri olduğunu kaydetti.
 
"MİLLİ TAKIM HEDEFİM VAR"
 
Beşiktaş'tan A Milli Takım'a yükselmek istediğini kaydeden Gökhan Süzen, sözlerini şöyle sürdürdü: "A Milli Takım teknik direktörümüz benim eski hocam. Beni çok iyi biliyor. Ben burada oynadıktan sonra çıtamı biraz daha yükselttikten sonra orada oynayabilirim. Beşiktaş'ta başarılı olmak istiyorum. Sezonun ilk yarısında fazla forma bulamadım. Forma giyemezken böyle bir oyuncuyu Milli Takım'a çağırmak mantıksızlık olurdu. Bu nedenle forma giyen oyuncular oynadı. Bundan sonra benim buradaki futbol anlayışıma göre buradaki bu durum değişir. Bu kulüpte başarılı olacağımı düşündüğüm için geldim. Burada başarılı olursam da milli takım yolu açılır." 
 
Gökhan Süzen, Beşiktaş ile sözleşme imzalarken, Beşiktaş'ın sezon başından beri uyguladığı 'FEDA' sloganına uygun olarak sözleşmesinde de feda yaptığını kaydetti.
 
Genç oyuncu, yeni takımın savunmasında sıkıntılar yaşadığını, kendisi de savunma bölgesinde iyi oynayarak takımına katkı sağlamak istediğini ifade etti. Gökhan Süzen, futbolda savunma, orta alan ve ön bölgede görev yapabildiğini fakat sol bekte daha etkili olacağını sözlerine ekledi.

CİHAN