Beşiktaş'ta Dentinho sevinci

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 16 Mart Cumartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Beşiktaş, müsabakanın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile başladı.

Beşiktaşta Dentinho sevinci
11 Mart 2013 Pazartesi 15:19 tarihinde eklendi.

 

Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalaı olarak yapılan antrenmanda dinlenme ve kondisyon çalışması yapan futbolcular, ısınma koşularıyla güne başladı. Daha sonra gruplara ayrılan Siyah Beyazlı takım, 5'e 2 pas çalışması ve ayak tenisi oynadı. Değişmeli yapılan çalışmalar sonrasında koşu çalışmasıyla antrenman tamamlandı.
 
1.5 saat süren antrenmana, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Fernandes, Ersan Gülüm ve milli takımda olan Muhammed Demirci katılmadı. Veli Kavlak ve Almeida özel program dahilinde koşu çalışması yaparken, Dentinho takımla birlikte çalıştı. Dentinho'nun tedavisinin tamalandığı ve Kasımpaşa maçında görev yapabilecek düzeye geldiği kaydedildi.
 
Beşiktaş çalışmalarını yarın saat 14.00'da Pendikspor ile yapacağı hazırlık maçıyla sürdürecek. Karşılaşma Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanacak ve basına kapalı gerçekleştirilecek. 

DHA