Beşiktaş'ta Egemen krizi

Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynayacak. Ücretinde indirimi kabul etmeyen Egemen eski takımı Trabzon'a 'Beni alın' mesajı gönderdi

Beşiktaşta Egemen krizi
19 Mayıs 2012 Cumartesi 13:42 tarihinde eklendi, 1.404 kez okundu.

 

Beşiktaş yönetimi, ekonomik sıkıntı nedeniyle yönetim mecburen ayağını yorganına göre uzatmak istiyor. Bu nedenle de Yıldırım Demirören döneminde yapılan mukaveleleri yeniden gözden geçiriyor ve ‘indirime’ gidiyor.
 
Bunlardan en önemlisi ise Egemen Korkmaz’la ilgili olanı... Geçen sezon başında bonservis ücretine para ödenmeden 4 yıllık mukavele yapılan başarılı stoper yıllık 1.1 milyon Euro garanti para ve 25 bin Euro maç başına ücret alıyordu...
 
Yeni yönetim, Egemen’de indirime gitmek istedi. 1.1 milyon Euro’luk yıllık ücreti yerine 800 bin Euro önerildi, maç başıları iptal edilmek istendi. Bunu kabul etmemesi halinde ise bonservisinin bedava verilebileceği belirtildi.
 
Şoke olan Egemen’in uzlaşma sağlanamazsa gitmeyi kafasına koyduğu öğrenildi. Başkan Fikret Orman, “Egemen sözleşmeli oyuncumuz. Ama görüşüyoruz” dedi.
 
Trabzon'a mesaj: Beni alın
 
 Yaşanan bu gelişmeler ışığında Egemen’in daha önce formasını giydiği Trabzon’a haber gönderdiği ve “Beni alın” dediği ifade edildi. Bordo-Mavili yönetimin de sergilediği performansla herkesin takdirini toplayan eski oyuncularına sıcak baktığı vurgulandı.
 
(Habertürk)