Beşiktaş'ta hazırlıklar sürüyor

Beşiktaş, Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanla devam etti.

Beşiktaşta hazırlıklar sürüyor
15 Kasım 2014 Cumartesi 16:43 tarihinde eklendi, 1.080 kez okundu.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takımlarda olan Olcay Şahan, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Gökhan Töre, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Pedro Franco, Tomas Sivok ile salonda çalışan Tolga Zengin katılmadı. Ayrıca, dün akşam yapılan antrenmanda sakatlanan ve bu sabah MR'ı çekilen Uğur Boral'ın iç menisküsünde yırtık olduğunun tespit edildiği açıklandı.

Siyah beyazlı ekibin antrenmana takım halinde yapılan ısınma koşuları ile başladığı belirtildi. Streching çalışması ve pas çalışmasının da yapıldığı antrenmanda ayrıca dar alanda kontrol pas ve pres çalışması sonrası oyuncuların 3 grup halinde yarım sahada değişmeli olarak çift kale maç yaptıkları açıklandı. Beşiktaş'ta antrenmanın kondisyon koşuları ile sona erdiği de belirtildi.

Beşiktaş, 23 Kasım Pazar günü saat 19.00'da oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın saat 11.00 ve 16.00’da yapacağı çift antrenmanla devam edecek.


CİHAN