Beşiktaş'ta, Medical Park Antalyaspor yönetimine yemek

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta açılış maçında Beşiktaş'la Medical Park Antalyaspor arasında bu akşam oynanacak maçtan önce iki kulübün yönetimi Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın davetiyle biraraya geldi.

Beşiktaşta, Medical Park Antalyaspor yönetimine yemek
28 Şubat 2014 Cuma 20:24 tarihinde eklendi.

Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri, Medical Park Antalyaspor yöneticileriyle dostluk yemeğinde bir araya geldi. Ataköy Kaşıbeyaz Restoran’da düzenlenen etkinlikte, Başkan Fikret Orman, As Başkan ve Futbol Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Deniz Atalay, Genel Sekreter Metin Albayrak, Sayman Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Ürkmezgil, Yeni Stattan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Umut Güner, Futbol Dış Transfer, Dış İlişkiler ve Boks Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Kartal Yuvaları'ndan ve Güreş Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Emre Kocadağ, Taraftarlar, Dernekler ile Basketbol ve Kürek Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Hakan Özköse, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu üye Mete Vardar, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Fikret Orman, kulüp televizyonuna ise şunları söyledi:

"Çok güzel bir dostlık yemeği oldu. M.P. Antalyaspor ile bu yemekleri sık sık gerçekleştiriyoruz. Kamp dönemimizde çok iyi ağırladılar çok iyi ilişkilerimiz var. Centilmence bir mücadele olmasını bekliyoruz."

Yemek sonunda Başkan Fikret Orman, Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'e üzerinde isminin olduğu Beşiktaş forması hediye etti.


CİHAN