Beşiktaş'ta neşeli antrenman

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de 19 Mart Cumartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaşta neşeli antrenman
17 Mart 2011 Perşembe 15:08 tarihinde eklendi, 1.076 kez okundu.

 

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde ilk yarım saati basına açık gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, koşu ve 5’e 2 pas çalışmasının ardından üç takım halinde değişmeli pas çalışması yaptı. Antrenman tam sahada yapılan taktik ağırlıklı maç ile sona erdi.
 
Beşiktaş’ın bugünkü idmanında sakatlığı süren İbrahim Toraman koşu yaparken, İsmail ise ilk bölümde özel çalıştı. Genç oyuncu, taktik maçında ise takımdaki yerini aldı.
 
Sakatlığı süren Onur idmana katılmadı. Siyah-beyazlı oyuncunun gelecek haftadan itibaren antrenmanlara çıkması bekleniyor.
 
Siyah-beyazlı takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
 
NEŞELİ İDMAN
 
Siyah-beyazlı ekipte Bernd Schuster’in ayrılmasının ardından takıma adeta bahar havası geldi.
 
Alman çalıştırıcı döneminde yapılan antrenmanlarda futbolcular duygularını fazla hissettirmezken, Havutçu yönetiminde sezonun kalan bölümünde devam edecek futbolcuların neşesi dikkat çekiyor.
 
Futbolcuların pas çalışması sırasında birbirleriyle şakalaştığı gözlendi.
 
Beşiktaş’ın bugünkü antrenmanın yarım saati basına açık tutulurken, gelecek haftadan itibaren idmanın tamamının açık olacağı öğrenildi.
 
Bu arada, futbol komitesi üyeleri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor. Adalı ve Zülfikaroğlu, tesislerde idmanı takip etkiler.
 
KAAN DOBRA DA TEKNİK HEYETE KATILDI
 
Schuster’in ayrılmasının ardından yeni bir yapılanmaya giden ve teknik direktörlüğe sezon sonuna kadar Tayfur Havutçu’yu getiren Beşiktaş’ta antrenörler Zafer Öğer ve Ömer Gülen’in ardından Kaan Dobra da teknik heyete katıldı.
 
Teknik direktör Mircea Lucesu’nun 100. yılda kulübe kazandırdığı şampiyonluk sırasında kadroda bulunan ve başarılı futboluyla adını kulüp tarihine yazdıran Kaan Dobra, bugün takımın antrenmanında yer aldı.