Beşiktaş'ta Niang hesapları

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mamadou Niang, Siyah-Beyazlı takımın son oynadığı Sanica Boru Elazığspor maçında 10 dakika sahada kalmıştı.

Beşiktaşta Niang hesapları
13 Şubat 2013 Çarşamba 15:34 tarihinde eklendi, 1.077 kez okundu.

 

Transferi öncesindeki son 1 aylık dönemde çok fazla antrenman yapamadığı için fiziki açıdan hazır olmayan Niang'ın her geçen gün eksiklerini tamamladığı belirtildi.
 
Beşiktaş ile antrenmanlara çıkmaya başladığı günden bu yana özel olarak yaptığı çalışmlarla fiziki açıdan hazır hale gelmeye çalışan Niang'ın, ligin 22. haftasında 16 Şubat cumartesi günü Gaziantepspor ile oynanacak müsabakada ilk 11'de yer alması düşünülüyor.
 
NIANG HAKKINDAKİ KARAR CUMA GÜNÜ YAPILACAK TESTLER SONRASI VERİLECEK
 
Ancak teknik direktör Samet Aybaba'nın Niang'ı Gaziantepspor karşısında ilk 11'de sahaya süreme konusunda kararsız olduğu öğrenildi. Aybaba'nın son dönemde yaşanan sakatlıklar sonrası Niang'ı tam olarak hazır olmadan görevlendirmek istemediği belirtildi. Senagalli oyuncunun maçtan bir gün önce yapılacak son antrenmanda teknik heyet tafafından bir dizi testen geçirileceği ve alınan sonuçlara göre Niang'ın Gaziantepspor karşısında ilk 11'de görev yapıp yapamayacağının netleşeceği kaydedildi.
 
Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)