Beşiktaş'ta Robinho bombası

Beşiktaş yönetimi, Manuel Fernandes'i iyi bir rakama satıp Milan'ın Brezilyalı golcüsü Robinho'yu transfer etmeyi planlıyor.

Beşiktaşta Robinho bombası
20 Şubat 2013 Çarşamba 15:23 tarihinde eklendi.

 

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başladı.
 
Beşiktaş'ta oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Fernandes'e Rus kulüpleri talip oldu. Maraton.com.tr'de yeralan habere göre, Rubin Kazan başta olmak üzere bir çok Rus kulübü Portekizli futbolcuyu sezon sonunda transfer etmek istiyor. Fernandes'i transfer edebilmek için kesenin ağzını açan Ruslar, sezon sonunda siyah - beyazlı yönetimin kapısını çalmayı düşünüyor. Fernandes için 15 - 18 milyon euro'ya varan teklifler alan Beşiktaş yönetimi, Portekizli futbolcuyu sezon sonunda elden çıkarmayı düşünüyor.
 
Fernandes'i 18 milyon euro'ya satmayı planlayan Beşiktaş yönetiminin hedefinde ise Milan'ın Brezilyalı golcüsü Robinho var. Yönetim, 29 yaşındaki futbolcunun bonservisi için İtalya kulübüne 7 milyon euro vermeye hazır. Futbolcuya ise 2,8 milyon euro ödemeyi planlıyor.
 
Robinho'nun menajeri Juan Figger'in yardımcısı Wagner'in geçtiğimiz hafta İnönü Stadı'nda Beşiktaş ile Gaziantepsor arasında oynanan maçı izlemeye geldiği öğrenildi.

CİHAN