Beşiktaş'ta sabırlar taştı

Siyah beyazlı camiada yöneticiler, Avrupa Ligi'nde Asteros'la berabere kalınması sonrası tepkilerini dile getirdi.

Beşiktaşta sabırlar taştı
20 Eylül 2014 Cumartesi 10:53 tarihinde eklendi.
Şampiy10'da yer alan habere göre, siyah-beyazlı yöneticiler, mücadelenin ardından aralarında yaptıkları sohbette şu ifadeleri kullandılar:
 
"MAÇI 2-0, 3-0 KAZANMALIYDIK"
"En az 2-0, 3-0'ı yakalayıp bu maçı kazanmamız gerekiyordu. 5 tane atmamız gereken rakibe 2 puan verdik. Takımın hiçbir eksiği yok. Hocanın istediği bütün oyuncuları aldık. Bizden ne istediyse yerine getirdik. Tottenham'ın Partizan'la berabere kalmasıyla mı avunacağız?"
 
"GEÇEN SEZON GİBİ OLMAMALI"
"Geçen sezon lig bittiğinde geriye dönüp baktık. Kaybettiğimiz o kadar basit puanlar vardı ki... Eğer o kayıpları yaşamasaydık şimdi Şampiyonlar Ligi'ndeydik. Bu sezon da aynı şeyleri yaşamamamız gerekiyor. Hocanın artık kendisini göstermesi lazım. Sorunları hâlâ çözemiyor."
 
BEŞİKTAŞ'IN SON DAKİKA HANDİKAPI
Beşiktaş iki sezondur devam eden maçların son dakikalarında gol yeme hastalığı bu sene de devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Feyenoord deplasmanında 90+4'te ve önceki günkü Asteras maçında 88. dakikada topu ağlarında gördü.
 
Beşiktaş bu sezon Biliç yönetiminde 7 maça çıktı. Kartal bu maçların 3'ünü kazanıp 3'ünden beraberlikle ayrılırken tek yenilgisini Arsenal deplasmanında aldı. Kartal söz konusu mücadelelerde 8 gol atarken 5 kez de topu ağlarında gördü.