Beşiktaş'ta Sezer Öztürk şoku!

Beşiktaş'ta, Simurq PIK ile oynanan hazırlık maçında sergilenen futbol ile alınan galibiyet yüzleri güldürürken, Sezer Öztürk'ün sakatlığı keyifleri kaçırdı.

Beşiktaşta Sezer Öztürk şoku!
25 Temmuz 2013 Perşembe 17:12 tarihinde eklendi.
Lig TV'de yer alan habere göre, Beşiktaş'ın Simurq PIK'i 2-1 yenerek Avusturya kampında yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı 4. hazırlık maçında aldığı ilk galibiyet siyah beyazlılara moral oldu.
 
Özellikle 1 gol atıp 1 de asist yapan Dentinho ile Muhammed Demirci'nin performansları teknik heyeti sevindirdi.
 
Genel anlamda sergilenen oyun teknik direktör Slaven Biliç'i memnun ederken, hazırlık dönemindeki istekli ve başarılı çalışmasıyla dikkat çeken Sezer Öztürk'ün sakatlanması endişe yarattı.
 
Sağ ayak bileğine darbe alan yeni transfer Sezer'in 1 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Sezer, maç sırasında ayağına aldığı darbenin kendisini çok korkuttuğunu belirterek, "Kaval kemiğim kırıldı zannettim ama esnedi ve bileğim burkuldu. Fenerbahçe'de forma giyerken de sol bileğimden sakatlanmıştım, takıma dönmem 1.5 ayı bulmuştu. Böyle bir sakatlık yaşamadığım için mutluyum" dedi.
 
Kasığında ağrı olan ve Simurq maçında da forma giymeyen Filip Holosko'nun MR'ı çekildi. Siyah beyazlı takımın kamp yaptığı Lienz'de zemin sert olduğu için futbolcuların bel ve kasıklarında ağrı hissettikleri belirtildi.