Beşiktaş'ta şok ayrılık

Beşiktaş'ın 2010-2011 sezonunun başında Stuttgart takımından bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Roberto Hilbert'in, Siyah Beyazlı takım ile olan mukavelesi bu sezonun bitiminde sona erecek.

Beşiktaşta şok ayrılık
09 Mayıs 2013 Perşembe 14:38 tarihinde eklendi.

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana istikrarlı performansı ile dikkat çeken Alman futbolcu, bu sezon da iyi bir grafik yakaladı. Bu sezon Siyah Beyazlı formayı giydiği 33 maçta 5 gol atan Hilbert, henüz yeni sözleşme imzalamadı. Türkiye'den ve yurt dışından teklifler aldığı konuşulan Hilbert, son durumu ile ilgili DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

 
"ALMANYA, İTALYA, İSPANYA VE İNGİLTERE'DEN TEKLİFLER ALIYORUM"
 
Hilbert, sezonun bitimine iki hafta kalmasına rağmen Beşiktaş'tan kendisi ile yeni mukavele konusunda kimsenin konuşmadığını ve durumunun ne olacağını bilmediğini ifade etti. Avrupa'nın farklı ülkelerinden teklifler aldığını da belirten Alman futbolcu, şunları söyledi.
 
"Sezonun bitmesine iki hafta var ve henüz yeni sözleşme imzalamam konusunda benimle kimse konuşmadı. Teknik direktör Samet Aybaba veya yöneticilerimiz bu konu ile ilgili ne düşündüğümü bana sormuyorlar. Neden böyle oldu bilmiyorum. Bir süre önce menajerim görüşmeler yapmıştı, ancak bir sonuç çıkmadı. Artık yeni sezonda ne yapacağıma karar vermek zorundayım. Beşiktaş'ta kalmak ve sözleşmem ile ilgili ne yapacağımızı konuşmak istiyorum, ama teknik direktörümüz bile benimle yeni mukavele konusunda temasa geçmiyor. Gazetelerde Türkiye'den bazı takımların benimle ilgilendiği yönünde haberleri okuyorum, ancak bana Türkiye'den bir teklif gelmedi. Menajerim aracılığı ile Almanya, İtalya, İspanya ve İngiltere'den teklifler alıyorum. Takım ismi belirtemem, ama artık bir karar vermek zorundayım. Ben ailem için en iyisini yapmak zorundayım. Ailem için en iyisinin ne olacağını düşünüyorum. Gelen teklifleri değerlendirip kararımı vereceğim."

DHA