Beşiktaş’ta Tabata çatlağı

Siyah-beyazlılarda Holosko’nun gönderilmesi, Tabata’nın da ayrılma sürecinde olması bazı yöneticileri rahatsız etti.

Beşiktaşta Tabata çatlağı
17 Ocak 2011 Pazartesi 07:55 tarihinde eklendi.

 

Transferden habersiz olduklarını dile getiren idarecilerin, “Schuster’in arkasındayız” açıklamasına da imza atmadığı, bu nedenle imzasız yayınlandığı ifade edildi
 
Beşiktaş’ta transferlerin yapılış şekli bazı yöneticileri rahatsız etti. Özellikle Holosko’nun cebine parası konarak gönderilmesi, 8 milyon euro bonservis bedeliyle alınan Tabata’nın gitme arifesinde olması, bu idarecilerin tepkisini aldı.
 
4.5 milyon euro bonservis bedeliyle birlikte, Burak Yılmaz ile Koray Avcı’nın da verilmesiyle transfer edilen Holosko’nun hiçbir karşılık alınmadan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a verilmesi, yöneticileri kızdırdı. Bu oyuncunun yanında, 8 milyon euro bonservis bedeli ödenerek alınan Tabata’nın bedavaya gönderilmeye çalışılmasına da aynı yöneticilerin, “Basketbol başta olmak üzere amatör branşların borç içinde yüzdüğü bir dönemde bu oyuncuların bedava verilmesi doğru değil” diye şikayetlerini dile getirdikleri vurgulandı.
 
Sorun Schuster değilYönetimdeki Tabata ve Holosko çatlağının yanı sıra Schuster konusunda da daha önce bazı sıkıntılar yaşandığı ortaya çıktı. Alman hocanın ligin ikinci yarısında medya da sık sık eleştirilmesi üzerine resmi sitede, “Schuster’in arkasındayız” başlıklı bir açıklama yapan yönetimde imza krizinin yaşadığı öğrenildi. Daha önce, yönetimin hocalar için yaptığı açıklamalarda her yöneticinin imzası açık olarak ortaya konurken, Alman hocayla ile ilgili açıklamada bazı yöneticilerin imza vermediği, bundan dolayı da kriz yaşandığı ifade edildi. İmza vermeyen yöneticilerin Schuster ile bir sorunu olmadıkları, asıl problemin, transferler yapılırken haber verilmemesi ve kötü günlerde hatırlanıldıkları olduğu bildirildi.

Milliyet