Beşiktaş'ta Tabata çıkmazı

Tabata'ya Bucaspor, Eskişehirspor ve Manisaspor'dan sonra Kayserispor da talip oldu ama oyuncu ücret konusunda bir türlü kulüplerle anlaşamıyor.

Beşiktaşta Tabata çıkmazı
15 Ocak 2011 Cumartesi 11:48 tarihinde eklendi.

 

Mustafa Denizli döneminde Gaziantepspor'dan 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan Rodrigo Tabata'ya Bucaspor, Eskişehirspor ve Manisaspor'dan sonra Kayserispor da talip oldu ama oyuncu ücret konusunda bir türlü kulüplerle anlaşamıyor.
 
Siyah-Beyazlılar'dan senede 1.6 milyon Euro alan, kendisine sunulan teklifleri ise maddi şartlardan dolayı beğenmeyen ve bu yüzden Sezer Öztürk'ün transferine engel olan Brezilya'lı oyuncunun, Kayserispor'a vereceği cevap merak konusu. Kartal'a transfer olduğundan beri bir türlü bekleneni veremeyen Japon asıllı Brezilyalı futbolcu, eğer gelen teklifleri devre arasında kabul etmezse, Beşiktaş'lı taraftarların Siyah-Beyazlı formayla görmek için sabırsızlıkla beklediği Portekizli Manuel Fernandes'in lisansının çıkması, yabancı kontenjanındaki doluluktan ötürü daha uzun süre alacak. Tabata'nın bu inadını sürdürmesi halinde yönetimin nasıl bir hamle gerçekleştireceği belirsizliğini koruyor.

Milliyet