Beşiktaş'ta Tayfur Havutçu sesleri

Beşiktaş Yönetimi görev dağılımının ardından teknik direktör konusunu masaya yatıracak. Yabancı hocaların son dönemde başarılı olamadığını belirten siyah-beyazlılar, Tayfur Havutçu’nun takımın başına getirilmesi düşüncesine sıcak bakıyor.

Beşiktaşta Tayfur Havutçu sesleri
01 Nisan 2012 Pazar 08:58 tarihinde eklendi, 1.512 kez okundu.

 

Beşiktaş’ta olağanüstü genel kurulda başkanlık koltuğuna oturan ve vakit kaybetmeden yeniden yapılanma için düğmeye basan Fikret Orman yönetimi, teknik direktör konusunu önümüzdeki hafta masaya yatıracak. Siyah-beyazlı yönetimin, kendi arasında yapacağı görev dağılımının ardından teknik adamla ilgili değerlendirmede bulunacağı belirlendi.


Mazbatalarını alır almaz idari anlamda yönetime hızlı başlayan Başkan Fikret Orman sezon sonu gelmeden yeni teknik heyeti belirlemek istediğini yönetici arkadaşlarına söyledi. Orman’ın, Hırvat teknik adam Bilic ve Samet Aybaba ile ciddi olarak görüşmediği öğrenildi. Başkan Orman’ın, yönetimin oybirliğiyle seçeceği bir teknik direktörle anlaşılmasından yana olduğu vurgulandı.

 

Kaptanlara soracak


Yapılacak ilk toplantıda yerli ve yabancı bütün adayları masaya yatıracak olan siyah-beyazlı yönetimin, teknik direktör konusundaki en büyük favorisinin kulüpte şu an sportif direktörlük yapan Tayfur Havutçu olduğu belirtildi. Vicente Del Bosque, Bernd Schuster ve Jean Tigana gibi isimlerin bile Beşiktaş’ta uzun süreli kalamadığına dikkat çeken yöneticiler, yerli teknik adamdan yana olduklarını belirterek, Tayfur Havutçu’nun göreve getirilmesinden yana olduklarını ifade etti.
Teknik adamın yerli mi, yabancı mı olması konusunda kararsız kalan Başkan Fikret Orman’ın, yöneticilerin yanı sıra takım kaptanlarıyla da bir araya gelerek fikirlerini dinlemeyi düşündüğü kaydedildi.



Milliyet