Beşiktaş'ta Zico sesleri

Bursaspor mağlubiyeti sonrasında Samet Aybaba ile yolları ayırmayı planlayan yönetim, teknik direktör arayışlarına başladı.

Beşiktaşta Zico sesleri
11 Nisan 2013 Perşembe 12:18 tarihinde eklendi.

 

Bursa deplasmanında oynanan futbol ve alınan sonucun ardından Fikret Orman, Samet Aybaba ile köprüleri atmıştı.

Bunu yönetimle de paylaşan Beşiktaş Başkanı, bir an önce teknik direktör arayışlarına başlanmasını istedi. Önümüzdeki sezon takımı yabancı bir teknik direktöre emanet etmek isteyen Siyah-Beyazlılar’ın hedefinde tanıdık bir isim var. Daha önce 2 sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Zico, şu anda Beşiktaş yönetimi tarafından listenin ilk sırasına alınmış durumda. 2006-2007 sezonunda Fenerbahçe’nin başına getirilen ve takımı şampiyon yapan Brezilyalı efsane, bir sonraki sezon ise Sarı-Lacivertliler’e tarihinin en önemli başarısını yaşatıp, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkarmıştı.
 
Yardımcısı Zago olacak
 
Takımı Zico’ya emanet etmek isteyen Fikret Orman ve yöneticiler, yardımcılığına ise Beşiktaş taraftarının yakından tanıdığı bir ismi getirmeyi planlıyor. Siyah-Beyazlılar’ın 100. yılında yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Brezilyalı Zago, Zico’nun yardımcılığı için düşünülüyor. Bu ikilinin Türkiye’de daha önce kariyer yapmaları, uyum sorunu açısından da avantaj olarak görülüyor. Son olarak Irak Milli Takımı’nı çalıştıran Zico, kasım ayından bu yana boşta. 
 
FANATİK