Beşiktaş'tan bir bomba daha!

Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosuna Günay Güvenç, Gökhan Töre, Pedro Franco, Ömer Şişmanoğlu, Sezer Öztürk, Serdar Kurtuluş, Michael Eneramo, Tolga Zengin ve Atiba Hutchinson'ı katarak 9 transfer yaptı.

Beşiktaştan bir bomba daha!
06 Ağustos 2013 Salı 17:00 tarihinde eklendi.
Siyah Beyazlılar sezonun başlamasına kısa bir süre kala yabancı bir sol bek oyuncusunu da kadrosuna katarak transferi tamamlamak istiyor.

Gelecek 3 ay içinde İsmail Köybaşı ve Uğur Boral'ın yeniden takımdaki yerlerini alacaklarını hesap eden futbol komitesi, sol bek pozisyonu için kiralama tercihini kullanmak istiyor. Şu ana kadar 5 oyuncu ile temasa geçen Siyah Beyazlılar, Manchester United kadrosunda yer alan Hollandalı Alexander Büttner için İngiliz kulübü ile görüşmelerini sıklaştırdı.
 
Manchester United'ın sezon öncesi kampının ardından Kırmızı Şeytanların teknik direktörü David Moyes'in 24 yaşındaki futbolcu hakkında olumsuz rapor verdiği öğrenildi. İngiliz ekibinin, Moyes'in raporu sonrası Büttner'i kiralık olarak farklı bir takıma kiralaması kesinleşirken, Beşiktaş'ın bugün Manchester United yetkilileri ile bir kez daha görüştüğü öğrenildi. 
 
İngiliz ekibinin istediği kiralama bedelinde indirim yapılmasını isteyen yönetim kurulunun, 1 hafta içinde bu transferi tamamlamayı düşündüğü bildirildi. 
 
2002'de başladığı altyapı kariyerinde sırasıyla VV Doetinchem, Ajax ve Vitesse formaları giyen Büttner, 2008 yılında Vitesse kulübünde profesyonel kariyerine başladı. 2012 Mayıs ayında 6 milyon Euro karşılığında Manchester United'a transfer olan 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Kırmızı Şeytanlar'da istenilen performansı sergileyemedi ve fazla forma şansı bulamadı.