Beşiktaş'tan geceyarısı transferi !

Hamburg'lu Tolga Arslan'ın tam bir karmaşaya dönen transfer hikayesi sonunda bitti. Beşiktaş Kulübü, Tolgay ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Hamburg Kulübü'nden sabah saatlerinde gelecek evrakların ardından KAP'a resmi açıklama yapılacak.

Beşiktaştan geceyarısı transferi !
26 Ocak 2015 Pazartesi 08:00 tarihinde eklendi.
Hamburg'lu Tolga Arslan'ın tam bir karmaşaya dönen transfer hikayesi sonunda bitti. Beşiktaş Kulübü, Tolgay ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Hamburg Kulübü'nden sabah saatlerinde gelecek evrakların ardından KAP'a resmi açıklama yapılacak.
 
TOLGAY ARSLAN BİR O YANA BİR BU YANA 
 
Yaklaşık 2 haftadır Beşiktaş ve Trabzonspor arasında mekik dokuyan Tolgay Arslan önce Beşiktaş ile anlaştıktan sonra araya Trabzonspor'un girmesiyle Beşiktaş'ı bekletmeye başladı. Siyah beyazlı kulüpte bu transfer görüşmesini bizzat yürüten Erdal Torunoğulları'nın çabaları ile ikinci kez Beşiktaş'a evet diyen Tolgay, Hamburg'un Katar'daki kampının bitmesinin ardından Almanya'ya döndüğünde sözleşmeyi imzalayacağını bildirdi.
 
ERDAL TORUNOĞULLARI VE AHMET NUR ÇEBİ TRANSFERİ BİTİRDİ
 
Hem Tolgay hem kulübü ile anlaşan Beşiktaş yönetimi Hamburg'un kampının bitmesine rağmen bu transferi resmiyete dökemedi. Yine araya giren Trabzonspor Tolgay'a, Hamburg kulübüne ve babasına Beşiktaş'ın verdiği paranın net iki katını teklif edince ibre bir kez daha bordo mavili kulübe döndü. Hatta kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal Hamburg'a giderek Tolgay ile bizzat görüştü. Bu görüşmenin ardından bir kaç saat boyunca kesin olarak Trabzonspor ile sözleşme imzaladığı iddia edilen Tolgay için Beşiktaş son kozunu oynadı ve Ahmet Nur Çebi ile Erdal Torunoğulları'nın çabalarıyla Tolgay ile yeniden temasa geçildi.
 
Bütün bu gelişmeler yaşanırken Tolgay'ın babasının "Evet Trabzonspor ile görüştük ama henüz anlaşmadık, imza atmadık" şeklindeki ifadelerinin ardından Karadeniz ekibi sürpriz bir şekilde resmi bir açıklama ile Tolgay transferinden kesin olarak vazgeçtiğini açıkladı.
 
ERDAL TORUNOĞULLARI GECE SAAT 01:00'DE İMZAYI ATTIRDI
 
Aynı saatlerde Hamburg'ta Tolgay ile bir araya gelen ve çantasında resmi sözleşme olan Erdal Torunoğulları saatler süren görüşmelerin ardından bu transferi Beşiktaş lehine sonuçlandırarak gece yarısı saat 01:00'de Tolgay'ı Beşiktaşlı yapan imzayı attırdı. Beşiktaş, bu sabah Hamburg kulübünden gelecek resmi evrakların ardından Tolgay transferini resmen bitirmiş olacak.