Beşiktaş'tan gençlik atağı

Beşiktaş, kadrosunun yaş ortalamasının yüksekliğini de göz önüne alarak gençleştirme operasyonu için harekete geçti.

Beşiktaştan gençlik atağı
16 Aralık 2017 Cumartesi 14:46 tarihinde eklendi.

Beşiktaş, kadrosunun yaş ortalamasının yüksekliğini de göz önüne alarak gençleştirme operasyonu için harekete geçti. Siyah-beyazlıların özellikle Avrupa'daki gurbetçi gençlere yoğunlaştığı ve geniş çaplı bir araştırma yaparak, bazı futbolcuları takibe aldığı ortaya çıktı. Syrıca son zamanlarda yaşanan gol sıkıntısına da çare bulma amacında 

Bu futbolcuların arasında yer alan bazı futbolcular şunlar: 

Berkay Özcan: Stuttgart'ta forma giyiyor. 19 yaşında. Ofansif orta saha ve forvette görev yapıyor. Sözleşmesi 2021'de bitiyor.

Kenan Karaman: Hannover'ın kadrosunda yer alıyor. Orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor. 23 yaşında. Sözleşmesi mayıs ayında sona eriyor.

Bilal Başakcıoğlu: Feyenoord'da oynuyor. 22 yaşında. Sağ kanatta görev yapıyor. 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ahmed Kutucu: Schalke'de yetişti. İkinci takımında yer alıyor. Yaşı 19. Forvette yer alıyor.

Siyah beyazlıların bunların yanı sıra pek çok isim listesinde yer alıyor.

GÜNEŞ'TEN GOL SIKINTISINA ÇARE; CENK-NEGREDO

Kartal Osmanlıspor maçının son hazırlıklarını yaparken, teknik direktör Şenol Güneş'in takımın gol sıkıntısına çare bulmak için çift santrforlu sistemi düşündüğü belirtildi.
Güneş'in yarın akşam oynanacak maça yine her zamanki sistemiyle çıksa bile ilerleyen dakikalarda çift santrfora dönmeyi planladığı, taktik antrenmanını da buna göre yaptırdığı öğrenildi. Kanatlarda görev vereceği oyunculardan da sık sık hücumlara katılmalarını isteyen Şenol Güneş'in takımın her geçen sezon düşen gol ortalamasına da çare aradığı bildirildi. Beşiktaş Güneş'li ilk sezonunda 15 maçta 34 gol atmıştı. Geçen sezon 15 maçta 27 kez fileleri havalandıran siyah beyazlı takım, bu sezon ise 15 maçta 23 golde kaldı.

2015-2016 sezonunda Gomez, geçen sezon Aboubakar'ın Cenk'le birlikte attığı gol sayısına bu sezon Negredo ulaşamadı. Tecrübeli teknik adamın İspanyol futbolcuya daha çok şans tanıyacağı da belirtildi.