Beşiktaş'tan Hooijdonk sürprizi

Beşiktaş'ın rotayı Hollanda'ya çevirdiği belirtiliyor. Türkiye'yi tanıyan teknik direktör arayan Beşiktaş'ın Fenerbahçe'nin eski yıldızı Hooijdonk'u ikna ettiği iddia ediliyor.

Beşiktaştan Hooijdonk sürprizi
09 Haziran 2012 Cumartesi 10:46 tarihinde eklendi, 1.341 kez okundu.

 

Bugün yayın hayatına başlayan AMK, Habertürk ve Fotomaç Gazeteleri bu iddiayı sayfalarına taşıdı.
 
Son aday Hooijdonk
 
Teknik direktörlük arayışlarını sürdüren Beşiktaş için ortaya sürpriz bir iddia atıldı. Kartal'ın gündemine gelen son aday, Fenerbahçeli eski futbolcu Van Hooijdonk oldu.
 
Fotomaç da yazdı
 
Uzun zamandır teknik direktör arayan siyah beyazlı yönetim, Hooijdonk'ta karar kıldı Başkan Fikret Orman'ın pazartesi günü resmi açıklamayı yapması bekleniyor.
 
Teknik direktör Tayfur Havutçu ile yollarını ayırmasının ardından hoca arayışlarını tam gaz sürdüren Beşiktaş'ın gündemine gelen son hoca adayı eski Fenerbahçeli futbolcu Pierre van Hooijdonk. Hollandalı ile sıcak temas halinde bulunan yönetimin kararı verme aşamasında olduğu öğrenildi. Hooijdonk'un Türk futbolu ve kültürünü çok yakından tanıması nedeniyle tercih edildiği belirtiyor.
 
42 YAŞINDA FRİKİK USTASI
 
42 yaşındaki Hollandalı frikik ustasının tekrar Türkiye'ye gelmeye olumlu baktığı öğrenildi. Menajerlerin daha önce de Tayfur Havutçu ile çalışması için önerdiği Hooijdonk ile görüşmelerin sürdüğü ve anlaşmanın an meselesi olduğu dile getiriliyor. Özellikle başkan Fikret Orman'ın Hooijdonk'u istediği ve pazartesi günü resmi açıklamayı yapabileceği vurgulanıyor.