Beşiktaş'tan Nene bombası

Transfer sezonunun bitmesine artık saatler kala, Fransız basını Nene'nin Beşiktaş ile görüştüğünü belirtti.

Beşiktaştan Nene bombası
05 Eylül 2012 Çarşamba 10:38 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'ta transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala yönetim ve teknik heyetin nasıl bir politika izleyeceği merakla beklenirken Fransız basını PSG'de forma giyen Nene'nin siyah-beyazlı ekiple görüştüğünü iddia etti.
 
Fransız devi PSG'de kadroda düşünülmeyen ve bir süredir takımdan ayrılması gündemde olan 31 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncunun Beşiktaş'a transferi Fransız basınına göre an meselesi...
Lig TV ve Le Parisien başta olmak üzere Fransız basınını meşgul eden habere göre; Beşiktaş'ta yöneticilerin Nene konusunda oyuncunun menajeri ile görüştüğü belirtilirken kulübün bu transferde kaynaklarının kısıtlı olmasına rağmen büyük aşama kaydettiği belirtildi.
 
Konuyla ilgili olarak Nene'nin de transfere yeşil ışık yaktığı ancak oyuncunun 4 Milyon Euro'ya yakın transfer bedelinin aradaki tek pürüz olarak kaldığı belirtilirken Beşiktaş'ın transferi gün içinde bitirmesinin beklendiği ifade edildi.
 
Brezilyalı oyuncu PSG tarafından UEFA'ya verilen 22 kişilik oyuncu listesinde kendisine yer bulmuştu. Öte yandan Twitter'da Fransa'da en çok konuşulanlar sıralamasında Nene-Beşiktaş ikilisi de yer aldı.

sporx