Beşiktaş'tan örnek centilmenlik

Beşiktaş U-21 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün, 10 kişi kalan Fenerbahçe karşısında 1 oyuncusunu sahadan çıkardı ve her iki ekip de maça 10'ar kişi devam etti

Beşiktaştan örnek centilmenlik
03 Aralık 2016 Cumartesi 17:36 tarihinde eklendi.
Beşiktaş U-21 Takımı'nın Fenerbahçe ile Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynadığı ve 3-1 kazandığı maçta, Siyah-beyazlıların U-21 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün büyük bir centilmenliğe imzasını attı.
 
Geçen sezon haksız alınan penaltı atışını gol yapmayarak gönülleri feth eden Beşiktaş U-21 Takımı, bu sefer de derbi maçta fair-play örneği sergiledi.
 
Maç 3-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile devam ederken Fenerbahçe'nin 3 oyuncu değiştirme hakkını doldurmasından sonra rakip oyuncu Alparslan Demir sakatlanarak oyuna devam edemedi.
 
Bu durum üzerine Beşiktaş U-21 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün, 74. dakikada 2 oyuncu değiştirme hakkı varken Sedat Şahintürk'ü oyundan alarak yerine başka bir oyuncuyu sahaya sürmedi ve böylelikle karşılaşma 10'ar oyuncu ile tamamlandı.
 
Maç sonu konuşan Beşiktaş U-21 Takımı Teknik Direktörü Yasin Sülün, "Fenerbahçeli Alparslan'ın ciddi sakatlığına üzüldük. Hiçbir galibiyet bir gencin geleceğinden daha önemli değildir" ifadelerini kullandı.