Beşiktaş'tan Veysel harekatı

Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal'in Holosko'yu tamamen gözden çıkardığı ortaya çıktı.

Beşiktaştan Veysel harekatı
06 Ocak 2012 Cuma 16:08 tarihinde eklendi.

 

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Holosko'yu kullanmak istemeyen Carlos Carvalhal Eskişehirspor'da forma giyen Veysel Sarı'yı istiyor.

Holosko-Veysel Sarı takası için Beşiktaş ile Eskişehirspor görüşme halinde ancak bu takastaki en önemli engel Slovak futbolcunun Beşiktaş'tan aldığı yüksek ücret.
 
Holosko'nun aldığı paranın takımdaki dengeleri bozacağını düşünen Eskişehirspor yönetiminin bu konuda Holosko ile pazarlık ettiği öğrenildi.
 
Ankaragücü maçı hazırlıklarına ara vermeden devam eden Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal sakatlığı yüzünden bir süre sahalardan uzak kalacak Hilbert'in yerine Ekrem Dağ'ı hazırlıyor..
 
Ligin ilk yarısından itibaren gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Hilbert'in yokluğuyla sıkıntı yaşayan Carlos Carvalhal'in Ekrem Dağ'ı taktik antrenmanlarda kullandığı öğrvenildi.
 
Ekrem'le bir görüşme yapan Portekizli teknik adamın tecrübeli futbolcunun sık sık atağa çıkmasını istediği de belirtiliyor.
 
Carlos Carvalhal'in, Ekrem Dağ'ın önünde orta sahada ise antrenman eksiği bulunmasına rağmen Simao'yu oynatmayı planladığı bildirildi.