Best Model'i böyle bıçaklamış !

Ortaköy'de 3 ay önce "ıslık çalma" nedeniyle tartıştığı 2013 yılı Best Model Türkiye yarışmasının üçüncüsü Caner Nalbantoğlu'nu bıçakladığı öne sürülen tutuklu sanık Adnan Yücetepe ilk duruşmada suçlamaları reddetti. Sanık Yücetepe, "Benim gazoz açmakta kullandığım İsveç çakısı elimdeydi. Bıçak kısmı bozuk olduğundan her alde açılmış. Üstüme gelince elimde bulunan

Best Modeli böyle bıçaklamış !
30 Ocak 2015 Cuma 11:28 tarihinde eklendi, 1.420 kez okundu.
Ortaköy'de 3 ay önce "ıslık çalma" nedeniyle tartıştığı 2013 yılı Best Model Türkiye yarışmasının üçüncüsü Caner Nalbantoğlu'nu bıçakladığı öne sürülen tutuklu sanık Adnan Yücetepe ilk duruşmada suçlamaları reddetti. Sanık Yücetepe, "Benim gazoz açmakta kullandığım İsveç çakısı elimdeydi. Bıçak kısmı bozuk olduğundan her alde açılmış. Üstüme gelince elimde bulunan çakı benim isteğim dışında ona batmış. Ben kasten vurmadım" dedi.
 
Ortaköy'de 3 ay önce ıslık çalma nedeniyle tartıştığı 2013 yılı Best Model Türkiye yarışmasının üçüncüsü Caner Nalbantoğlu'nu bıçakladığı öne sürülen tutuklu sanık Adnan Yücetepe ilk duruşmada suçlamaları reddetti.
İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık Adnan Yücetepe ve mağdur Caner Nalbantoğlu hazır bulundu.
 
"KUŞUMLA DİYALOG KURMAK İÇİN ISLIK ÇALDIM"
 
Sanık Yücetepe suçlamayı kabul etmediğini belirterek, "Müştekiyi tanımam olay tarihinde arkadaşlarım ile beraber maç izlemiş evime dönüyordum, alkollü değildim. Evimin önüne geldiğimde camda duran muhabbet kuşumla diyalog kurmak için ıslık çaldım. Müşteki bana 'ıslık çalma' dedi. Ben de 'Burası benim evimin önü, muhabbet kuşum var, ona ıslık çalıyorum' diye söyledim. 'Islık çalmayacaksın' dedi. Yanında bir bayan vardı. Tekrar aynı şeyleri söyledim. Ancak müşteki montunu çıkartıp yere attı, gardını alıp üstüme gelmeye başladı. Benim gazoz açmakta kullandığım İsveç çakısı elimdeydi. Bıçak kısmı bozuk olduğundan her alde açılmış. Üstüme gelince elimde bulunan çakı benim isteğim dışında ona batmış. Ben kasten vurmadım. Bir şey olduğunu anlayınca olay büyümesin diye oradan uzaklaştım. Müştekinin alkollü olduğunu tahmin ediyorum. Olay evimin önündeki yolun ortasında meydana gelmiştir" dedi.
 
MAĞDUR NALBANTOĞLU: SANIĞIN ISLIK ÇALDIĞINI GÖRDÜM
 
Mağdur Caner Nalbantoğlu ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek olay günü şöyle anlattı: "Olay tarihinde alkollüydüm kız arkadaşım ile birlikte olay tarihinde kaldığım evin önüne gitmiştik. Arkadaşıma seslenerek kapıyı açmasını istedim. Bu sırada önceden tanımadığım sonradan evimizin karşısında oturduğunu öğrendiğim sanığın yolun karşı tarafından ıslık çaldığını gördüm. Garaj kapısından içeri girdim ancak sanığın garaj kapısının önüne geldiğini ve bize bakarak ıslık çaldığını görünce yanımda kız arkadaşım da olduğundan 'Hayırdır arkadaşım' diye söyledim. Bana 'Ben senin arkadaşın mıyım lan, baban yaşındayım!' diye seslendi. Kendisine 'İşine gitmesini' söyledim, 'Evimin önünde arıza çıkarma' dedim. 'Ben de burada oturuyorum lan' dedi."
 
"KALBİMİN BİR SANTİM ALTINDAN BİR KEZ VURDU"
 
Nalbantoğlu, "Üzerimde montum yoktu. Garaj kapısından dışarı çıktı. Kız arkadaşım beni çekmek istedi bu sırada sanığın elini arka cebine attığını gördüm. Kız arkadaşım beni çekerken ben kendisine 'Git işine' dedim. Elimle 'Git' işareti yaptım. Aynı anda kız arkadaşım araya girmeye çalışınca kız arkadaşımı çekmeye çalıştım. Aynı anda cebinden çıkardığı şeyi benim kalbimin 1 santim altından bir kez vurdu. Elindeki bıçağa bakmaya başladı. Şaşırmıştı. Evdeki arkadaşım bana yardıma geldi. 2-3 dakika kadar orada kalmış olduk. Kız arkadaşım sanığa gitmesini söyleyince sanık oradan kaçtı. Sanığın oğlu gelip bana ilk yardımda bulundu. Olay nedeniyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesinde 1 hafta yatarak tedavi gördüm" ifadelerini kullandı.
 
"ELİNİ KARNINDAN ÇEKİNCE KAN OLDUĞUNU GÖRDÜM"
 
Tanık Aylin Şallı ise, "Olay tarihinde erkek arkadaşım olan Caner Nalbantoğlu ile beraber onun kaldığı evin önüne gittik. Evdeki arkadaşına kapıyı açması için ıslık çaldı. Bu sırada karşı kaldırımda önceden tanımadığım sanık da ıslık çalıyordu.
Caner Nalbantoğlu kendisine neden ıslık çaldığını sordu. Caner Nalbantoğlu 'Babam yaşındasın arkadaşım!' şeklinde söyleyince, sanık 'Ne arkadaşı lan ben baban yaşındayım!' diye cevap verdi. Sonra Caner Nalbantoğlu garajın önüne çıktı ben de peşinden gittim.
Caner Nalbantoğlu'nu tuttuğum sırada sanığın eliyle onun karın bölgesine vurduğunu gördüm önce yumruk vurdu sandım ancak elini karnından çekince kan olduğunu gördüm. Caner Nalbantoğlu'nun arkadaşı aşağıya indi. Ben de sanığa gitmesini söyledim. Vurmak için başkaca bir davranışta bulunmadı. Olay yerinden ayrılıp gitti. Sonradan sanığın oğlu olduğunu öğrendiğimiz şahıs ilk yardımda bulundu" diye konuştu.
 
SANIĞIN OĞLU: SANIK BABAMDIR OLAYI GÖRMEDİM, MÜŞTEKİYE İLK YARDIMDA BULUNDUM
 
Sanık Yücetepe'nin oğlu Erdi Yücetepe de mahkemede tanık sıfatıyla verdiği ifadesinde "Sanık babamdır olayı görmedim. Tesadüfen oradaydım. Caner Nalbantoğlu'nun yaralı olduğunu görünce ona yardıma gittim. Babamın yaraladığını bilmiyordum. Kendisine ilk yardımda bulundum. Sonra tanık Ahmet de geldi. Nalbantoğlu alkollüydü" şeklinde konuştu.
 
NALBANTOĞLU'NUN DAVAYA KATILMA TALEBİ KABUL EDİLDİ
 
Suçtan zarar görme ihtimaline binaen Caner Nalbantoğlu'nun davaya katılmasına karar veren mahkeme heyeti, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne müzekkere yazılarak Nalbantoğlu'na ait tüm tıbbi bilgi ve belgelerin gönderilmesinin istenilmesine karar verdi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
 
SANIĞIN 20 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR
 
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianemeye göre olay şöyle gelişti: 23 Ekim 2014 tarihinde saat 01.20 sıralarında mağdur Caner Nalbantoğlu arkadaşı Aylin Şallı'yı evine bırakırken, evinin önünde şüpheli Adnan Yücetepe ıslık çalarak yaklaştı. Caner, şüpheli Yücetepe'nin ıslık çalmasına tepki gösterdi. Bunun üzerine Yücetepe, Nalbantoğlu'na küfretti. Nalbantoğlu ile Yücetepe arasında tartışma kavgaya dönüştü. Yücetepe yanında taşıdığı bıçakla Nalbantoğlu'nun batım bölgesinde hayati tehlike geçirecek şekilde yaraladı. Olayın ardından Nalbanoğlu Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren Yücetepe bıçağın mağdura istem dışında battığını söyledi ancak sevk edildiği mahkemece tutuklandı. İddianemede şüpheli Yücetepe'nin "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan onüç yıldan yirmi yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

DHA