Beykoz'da silahlı soygun

Beykoz'da, özel bir şirkete ait sigara dağıtım aracı silahlı 3 kişi tarafından soyuldu.

Beykozda silahlı soygun
09 Temmuz 2013 Salı 10:13 tarihinde eklendi, 1.173 kez okundu.

Sürücüyü silah tehdidiyle etkisiz hale getiren soyguncular piyasa değeri yaklaşık 20 bin liralık sigaraları alarak kayıplara karıştı.

Olay, saat 08.30 sularında Paşabahçe Mahallesi, Çağatay Sokak'ta meydana geldi. Dağıtım aracının sürücüsü Çağlar E. sokak üzerindeki bir markete sigara bırakmak için durdu.

Bu sırada 34 GCG 13 plakalı beyaz bir otomobille gelen silahlı ve maskeli 3 kişi Çağlar E.'yi etkisiz hale getirdi. Sigara kolilerini kendi araçlarına yükleyen zanlıları market sahibi Yusuf Öztürk fark edince, hemen polis ekiplerine haber verdi. Soyguncular mahalle ara sokaklarından kaçarak izini kaybettirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Çağlar E.'nin ifadesini alan polis ekipleri parmak izi incelemesi de yaptı. Soyguna tanık olan market sahibi Yusuf Öztürk, soyguncuların kar maskeli ve silahlı olduğunu söyledi. Kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Öte yandan, geçtiğimiz Mayıs ayında da soygunun gerçekleştiği yere yakın bir sokakta yine bir sigara aracı soyulmuş, zanlılar yaklaşık 50 bin liralık sigaraları alarak kayıplara karışmıştı.


CİHAN