Beylikdüzü Günlük Kiralık Ev Piyasası

Beylikdüzü Günlük Kiralık Ev Piyasası Beylikdüzü günlük kiralık evler konumda ve sektöründe sizlere genel durumu anlatmak ve tavsiyede bulunduğumuz bir firmayı tanıtmak amacıyla bu haberi yapıyoruz sayın okurumuz…

Beylikdüzü Günlük Kiralık Ev Piyasası
03 Şubat 2016 Çarşamba 19:02 tarihinde eklendi, 3.411 kez okundu.

Beylikdüzü Günlük Kiralık Ev Piyasası Beylikdüzü günlük kiralık evler konumda ve sektöründe sizlere genel durumu anlatmak ve tavsiyede bulunduğumuz bir firmayı tanıtmak amacıyla bu haberi yapıyoruz sayın okurumuz…
 

Beylikdüzü Günlük Evler
 

Beylikdüzü özellikle TÜYAP yapımından sonra aşırı bir gelişme içerisine girdi son 15 yılda beylikdüzü tabiri caizse istanbula rakip bir ilçe oldu buna bağlı olarak ev fiyatları ev kiraları vs. her şey yükseldi özellikle fuar için gelen yerli yabancı konuklar konaklama için bir çok seçeneği vardır ama bu seçeneklerden günlük kiralık ev öne çıkan bir seçenektir çünki hemen TÜYAP yanında günlük kiralık evler bulunmaktadır fuar için gelen bir şirket bu evlerden çıktığında 5 dakika yürüme mesafesi ile fuar alanına ulaşabilmektedir bu nedenle günlük kiralık evler fuarcılar ve fuara gelen konuklar için oldukça yoğun kullanılan bir konaklama seçeneğidir.



 

Günlük kiralık dairelerde neler var ?
 

Öncelikle günlük dairelerde bir evde standart mutlaka olması gereken tüm beyaz eşyalar ve diğer eşyalar mevcuttur. Bunları saymak gerekirse; LCD TV, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, çift kişilik yatak, gardrop, saç kurutma makinesi, temiz duş ve banyo, saç şampuanları, vücut jelleri, temiz çarşaf, temiz yastık kılıfları , köşe koltuk takımı veya koltuklar, çift kişilik yemek masası, sehpalar, Su ısıtıcısı( kettle ), mini buzdolabıdır. Mutfak gereçleri olarak ise ; Çatal, bıçak, kaşık, orta ve büyük servis tabakları ve kahve içmek için kupalar , çay bardakları ve çay kaşıkları ve esmer şeker ve normal şekerler bulunmaktadır.
 

Yemek ve kahvaltılar
 

Günlük kiralık evlerde maliyet açısından odaya servis yapılmaz ama gunlukkiralikkonut.com şirketinin anlaşmalı olduğu cafe ile sadece 15tl ye kahvaltı yapabilirsiniz üstelik bu kahvaltılar odaya servis imkanıda vardır. Ayrıca çevredeki lokanta ve restorantlardan günlük kiralık dairenize sipariş geçebilirsiniz eğer adresi bilmiyorsanız resepsiyonu aramanız yeterlidir.
 


 

Tavsiye Şirket
 

Günlük kiralık ev işini beylikdüzünde irili ufaklı ve kendi başına yapan bir çok kaçak kişi vardır ama gunlukkiralikkonut.com şirketi bu işte 10 yıldır yapıyor ve ruhsatları ve belgeleri tamdır. Güvenle günlük dairenizi tutabilirsiniz sizlere bu konuda şirket garanti vermektedir.

Detaylı bilgi için : http://www.gunlukkiralikkonut.com/beylikduzu-gunluk-kiralik-ev