Beylikdüzü Ramazan davulcusunu seçti

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayında davul çalacak kişileri seçmek için yarışma düzenledi. Yarışmaya katılan davulcular dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

Beylikdüzü Ramazan davulcusunu seçti
03 Temmuz 2013 Çarşamba 13:41 tarihinde eklendi.

Ramazan ayına sayılı günler kala davulcular belirlendi. Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan davulcularını seçmek için belediyenin etkinlik alanında yarışma düzenledi. Yarışmaya 23 kişi müracaat etti. Müracaat edenler belediyenin düzenlediği yarışmada performanslarını sergiledi. Davulcular birbirinden ilginç performansları ile juri üyelerinden tam not aldı. Bazı davulcular yerde yuvarlanarak jurinin gözüne girmeye çalıştı. Yarışmada birinci seçilen İsmail Kuşçu’ya Belediye Başkanı Yusuf Uzun davul hediye etti. Uzun, bazı davulculara da bahşiş verdi.

Her yıl Ramazan etkinliklerinde çeşitli faaliyetler yaptıklarını anlatan Uzun, “4 yıl önce Ramazan Beylikdüzü’nde yaşanır sloganı ile yola çıktık. Bu etkinlik vasıtasıyla bu organizasyonu gelenek haline getirdik. Beylikdüzü’nde Ramazan farklı yaşanıyor. Burada yalnız Beylikdüzü’ndeki vatandaşlarımızı değil buraya davet ediyorum.” diye konuştu.


CİHAN