Beyoğlu'nda korkutan yangın

Beyoğlu 4 katlı binanın en üst katında yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken, binanın en üst katı kullanılamaz hale geldi.

Beyoğlunda korkutan yangın
24 Ağustos 2016 Çarşamba 00:13 tarihinde eklendi.
Beyoğlu 4 katlı binanın en üst katında yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken, binanın en üst katı kullanılamaz hale geldi.
 
Yangın, 21.30 sıralarında Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Dereiçi Sokak üzerinde bulunan bir binanın en üst katında bulunan dairede çıktı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Henüz belirlemeyen bir sebeple çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda çevre binalara sıçramadan yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alındı. Yangından her hangi bir can kaybı yaşanmazken yanan daire kullanılamaz hale geldi.
 
Mahalle sakini Hüseyin Kaplan, "Bu yangın saat dokuz buçukta falan başladı. Ama kesinlikle ne olduğunu bilmiyoruz. İçerde yaşayanlar var mı yok mu onu bilmiyoruz. En üst katta ne olduğu belli değil. Bir kıvılcım. Zaten mahalleyi koku sardı. Ondan sonra fark ettik olayın ne olduğunu. Direk buraya geldik. İtfaiyeci arkadaşlara yardımcı olmaya çalıştık. Şükürler olsun ki ne ölen var ne yaralanan var. Sadece mala geldi. Allah korudu bir şekilde mahalleliyi de" diye konuştu.
 
Mahalleyi korku içinde yangını izlediği yangınla ilgili polis soruşturma başlattı.

DHA