Beyşehir'de iftar coşkusu

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı ve Beyşehir Belediyesi işbirliği yapılan yapılan iftar programı, festival alanında gerçekleştirildi.

Beyşehirde iftar coşkusu
01 Ağustos 2013 Perşembe 09:58 tarihinde eklendi.

Programa Konya Milletvekili Gülay Samancı, Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, Beyşehir İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir protokolu ve halkı katıldı.

İftar’dan önce yapılan konuşmalarda İlçe Başkanı Huğlu, “Ramazan bereketini bugün bu meydanda hep beraber yaşıyoruz. Bugün bu mutluluğu hep beraber yaşıyoruz. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Samancı, “Ramazan’ın son günlerine yaklaşıyoruz ama Ramazan-ı Şerif rahmetini ve bereketini hiç eksilmeden devam ettiriyor. Buradaki güzel görüntüyü Allah hiçbir zaman bozmasın ve daim etsin. Tutulan oruçların asıl gayesi açları ve susuzları anlamaktır. Rabbim bu bereketi hepimize nasip eylesin” diye konuştu.

Milletvekili Akış ise, “Ramazanınız mübarek olsun, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Böyle bir güzelliği el ele, kol kola yaşıyoruz ama biz bu sevinci yaşarken, yüzümüz gülüyorken bazı ülkelerde Müslüman kardeşlerimizin yüzü gülmüyor, onlara da selamlarımı gönderiyorum. Biz gelmedik kavga için, bizim içimiz sevgi için, dostun eli gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik” şeklinde konuştu. Ezan’ın okunmasıyla iftarlar açıldı ve iftar sonrası Müftü Erdoğan’ın yaptığı yemek duası ile program sona erdi. CİHAN


CİHAN