Bıçaklı satırlı kavga

Trabzon'da, bir lokanta önünde yolda yürüyen kadınlara sözlü tacizde bulunduğu ileri sürülen 40 yaşındaki Yaşar K. ile çevredekiler arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü

Bıçaklı satırlı kavga
19 Nisan 2013 Cuma 14:50 tarihinde eklendi, 1.095 kez okundu.

 

Döner bıçağı ve satır taşıyan Yaşar K. ile yardıma çağırdığı arkadaşları, vatandaşların saldırısı üzerine kaçarak karakola sığındı. Yoğun güvenlik önlemi alan polis, karakol önünde biriken kalabalığı güçlükle dağıttı.
 
Olay, dün gece Atatürk Alanı’nda bir restoranın önünde meydana geldi. Duvarda oturan ve geçen kadınlara sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen Yaşar K., çevredekilerin tepkisini çekti, uyarıya rağmen tacize devam edince hem vatandaşların hem de çevredeki esnafın tekme tokatlı saldırısına uğradı.
 
Yaşar K.'nın telefonla yardıma çağırdığı arkadaşlarının gelmesi üzerine ellerinde döner bıçakları ve satırla kalabalığı korkutmaya çalışan grup, saldırı üzerine kaçarak Taksim Karakolu'na sığınmak zorunda kaldı.
 
Öfkeli kalabalık bir anda karakolun çevresini sardı, Yaşar K. ile arkadaşlarının kendilerine verilmesini istedi. Takviye ekiplerle önlem alan polis, karakol önüne etten duvar ördü. Dayak yiyen Yaşar K., kalabalığın dağılması sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldı.

DHA