Bilal Erdoğan 'Namaz Ödülü' dağıttı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Ensar Vakfı Ordu Şubesi'nin daveti üzerine geldiği kentte, 'Gençler Namaza Koşuyor Hep Birlikte El Ele Namaza' yarışmasının ödül törenine katıldı.

Bilal Erdoğan Namaz Ödülü dağıttı
28 Eylül 2013 Cumartesi 17:56 tarihinde eklendi.
Ensar Vakfı organizasyonuyla Ordu'da 'Gençler Namaza Koşuyor Hep Birlikte El Ele Namaza' adlı yarışma düzenlendi. Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde, 26 Haziran - 4 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen yarışmada camilerde namaz kılmayı ve Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenen yaklaşık bin 600 öğrenciden başarılı olan 244 öğrenciye tablet bilgisayar verildi.

Dereceye giren diğer 43 öğrenci Çanakkale ve İstanbul gezisiyle ödüllendirilirken, 50 öğrenciye birer gram altın, 66 öğrenciye spor ayakkabısı, 200 öğrenciye de tişört verildi.
 
Ödül törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, başarılı gençlere ödüllerini verdi. Ödül törenine Ordu Vali Yardımcısı Engin Avcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ensar Vakfı yöneticileri ve vatandaşlar ile öğrenciler de katıldı.
 
Törende kısa bir konuşma yapan Bilal Erdoğan, "Allah korkusu olmadıktan sonra ondan herşey beklenir, inancına sahibiz. İnsanda Allah korksusu nasıl oluşur dediğimiz zaman Allah'ın karşısına günde beş kere namaz ile çıkmanın ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz.

Dinimizin direği namaz. Peygamberimizin namaz üzerinde neden bu kadar çok durduğunu anlıyoruz. Ensar Vakfı'mız namazla ilgili çalışmalara önderlik etmekte. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu çalışmaları bütün illerimizde destekleyerek daha yaygın şekilde devam etmesini Allah'tan diliyorum" dedi.

DHA