Bilic umutlu konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin avantajlı olduğunu ve kendilerinin de matematiksel olarak şanslarının sürdüğü sürece yarışın içinde olacaklarını söyledi.

Bilic umutlu konuştu
23 Mart 2014 Pazar 22:21 tarihinde eklendi, 1.541 kez okundu.

Takımının kendi sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Çok değerli üç puan aldık. Oyuna istekli başladık. Rakibe nefes aldırmadık. Birçok pozisyona girdik fakat golleri kaçırdık. Daha çok gol atmamız lazım. Genel performansımız iyi. Giderek günden güne durdurulması zor bir takım oluyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, "Sezon başından beri birçok olumsuzluk var. Sezon sonu elde edilecek ikinciliği başarı kabul eder mi ?" sorusuna ise Hırvat teknik adam,"Şampiyonluk için hala mücadele ediyoruz. Fenerbahçe'nin avantajı var. Uzun süredir lider götürüyorlar. Matematiksel olarak şansımız olduğu sürece bu yarışın içinde olmaya çalışacağız. Ben bu sezon takımın iyi bir iş çıkardığını inanıyorum. Hem takım hem yönetim harika bir iş çıkartıyor. Kalan 8 maçtan mümkün olan en yüksek puanı almaya çalışacağız. Toplanan puanlar bizi nereye götürür göreceğiz." cevabını verdi.

Basın toplantısına katılan Veli Kavlak ise "Bugün galibiyeti hakettik. İlk dakikadan itibaren baskılı oynadık. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.
Bir gazetecinin "Şampiyonluk yarışı hakkında ne düşünüyorsun ?" sorusuna ise "Biz bugün kazanmak istiyorduk. Maç maç bakıyrozu. 8 maç kaldı. İyi mücadele edip maçlarımızı kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Basın toplantısında yer alan Atiba da şunları ifade etti: "Bugünkü performansımızdan memnunuz. İyi oynadık. İyi pozisyonları bulduk. Yinede bugün galibiyetle bitirmek bizi çok mutlu etti."


CİHAN