Bilic’e dev hazırlık!

Siyah beyazlıların Hajduk Split ile yapacağı hazırlık karşılaşmasına Hırvatistan’da büyük bir ilgi olduğu, şimdiden 3 ülkeden TV kanalının yayın hakkını satın aldığı ve taraftarların stadı dolduracağı ifade edildi.

Bilice dev hazırlık!
30 Eylül 2013 Pazartesi 15:10 tarihinde eklendi.
Beşiktaş ile Hajduk Split takımları arasında 10 Ekim’de oynanacak hazırlık maçı, bu kulüplerin tarihinde gelmiş geçmiş en önemli özel maçlar arasına adını yazdırmaya oldukça yakın görünüyor. Özellikle de Hırvat cephesinde, mücadele öncesinde oldukça hareketli saatler yaşanırken, hem medya hem de taraftarların mücadeleye büyük bir ilgileri oldukları belirtiliyor. 
 
Hırvat basınında yer alan haberlere göre Split kentindeki Poljud Stadı’nda oynanacak karşılaşma için şimdiden 3 televizyon kanalı yayın haklarını satın aldı. Bir Hırvat, bir Türk, bir de Alman kanalının mücadeleyi canlı yayınlayacağı, ilerleyen günlerde bu sayının daha da artabileceği bildirildi.
 
Beşiktaş umut oldu
 
Öte yandan Hajduk Split kulübünün ve taraftarların da bu karşılaşmaya büyük önem verdikleri bildirildi. Mali olarak sıkıntılı günler geçiren ekibin bu maçı durumunu düzeltmek için bir fırsat olarak gördüğü belirtildi. Bilic’in takımın eski bir oyuncusu olması nedeniyle kentte çok sevildiği, ayrıca siyah beyazlı ekibin de Hırvatlar arasında hatırı sayılır bir popülaritesi bulunduğu bu yüzden satılacak biletlerle kulüp ekonomisinin bir nebze düzeltilmesinin düşünüldüğü belirtildi. Özellikle Bilic faktörünün tribünleri doldurmaya yetebileceği ifade edildi.

Skorer