"Binalara Türk bayrağı asın"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, kentteki bütün binalara Türk bayrağı asılması çağrısında bulundu.

01 Nisan 2013 Pazartesi 18:25 tarihinde eklendi.

 

Cevdet Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Diyarbakır'da Türk bayrağını indirenlere inat, 1 Nisan–20 Nisan 2013 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde bulunan bütün binalara Türk Bayrağı asılmasını istedi. 
 
Kaya, ''Hainlere, bölücüye, müzakereciye, eyyamcıya, etnikçiye, bu vatanın sahipsiz olmadığını gösterip, Türk bayrağını tahrik olarak gören, bayrağa sahip çıkmayı şov olarak değerlendiren zihniyetleri yerle bir etmek için, evlerimizde, işyerlerimizde, binalarımızda şanlı bayrağımızı dalgalandıralım. Yozgat'taki bütün binaları Türk bayrağı ile süsleyeceğiz.

Diyarbakır'da meydanları PKK paçavraları ile donatıp, Türk bayrağı hiçe sayıldı. Bebek katilinin muhatap alındığı bu ortamda hükümette görevli olan kişiler, ortamı olumlu bulup, umut verici olarak adlandırırken, Türk devleti hafife alınmıştır. Rengini şehit kanlarından almış, milletimizin bağımsızlık sembolü olarak hürmetle selamladığımız, hayranlık duyarak dalgalanmasını izlediğimiz ay yıldızlı bayrağımızı lekeletmeye, kirletmeye, hakir görmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Bu yüzden olanları görmezden gelmeyerek, bayrağımızın aşağılanmasına sessiz kalmayacağız.'' dedi.

CİHAN