'Bir alyansa kadar havamız'

Ebru Gündeş, 'anneye yakışmaz' deyip klipteki bazı sahneleri oynamayı rededince Ayşe Özyılmazel'in diline düştü.

Bir alyansa kadar havamız
02 Eylül 2012 Pazar 12:15 tarihinde eklendi, 2.474 kez okundu.

 

Haber şu; Ebru Gündeş "Anneye yakışmaz" gerekçesiyle klip senaryosundaki bazı sahnelerde oynamayı reddetmiş. Yerine İspanyol model Sütlünuriye'yi pardon Nuria'yı oynatmış.
 
Çünkü erotik gelmiş sahneler Ebru Gündeş'e.
 
Yahu bizim erotik klibimizden ne olacak, olsa olsa sahilde el ele koşarlar, bikinili mayolu görüntüler patlatırlar, hadi bilemedin yağmur altında ıslanıp saç savururlar, iki sarılırlar, yalandan öpüşür gibi yaparlar.
 
Fazlasını zaten RTÜK tokatlar.
 
Ama benim takıldığım o değil. Ne? Tabii ki "Anneye yakışmaz" lafı.
 
 
Yani ben bunu anlamıyorum sevgili okurlar. Anneye yakışmayan bir şey bekara, çocuksuza, genç kıza niçin yakışıyor? Tek olayımız çocuk mu? Şu hayattaki iki gramlık duruşumuzu belirleyecek tek şey çocuk mu, koca mı, nikâh mı? Anne olunca ne oluyor da azize statüsüne geçiliveriyor? Anne olunca, anne olmayanlara hangi tepelerden, hangi gözle bakılıveriyor? Bir de bizim buralarda evlenince kadınlara bir haller oluyor.
 
Zaten ilk değişim etabı evlilik, ikincisi annelik. Kılıkları, kıyafetleri, duruşları, tarzları, kurdukları cümleler, yanyana poz verdikleri kimseler değişiyor hatunların. Arındıkça arınıyorlar, özendikçe özeniyorlar, eski hayatlarını kınadıkça kınıyorlar.
 
Neden? İşte ben onu bilemiyorum.
 
Anneye- evli kadına yakışmayanlar listesi almış başını gidiyor. Ee daha geçen sene yakışıyordu, şimdi niye yakışmıyor? Valla ben size bir şey söyleyeyim mi; kadına en büyük yamuğu yine kadın yapıyor. Kendimize yabancılaşmaya, kendimizi inkara, sürüde güdülmeye nasıl da müsaitiz. Bir alyansa kadar havamız.
 
Anneye yakışmazmış...