Bir babanın çaresiz bekleyişi

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde, 4 gün önce denize düşerek kaybolan 27 yaşındaki Ercan Yollu'yu arama çalışmaları devam ediyor.

Bir babanın çaresiz bekleyişi
05 Temmuz 2013 Cuma 13:38 tarihinde eklendi.
Ercan Yollu'nun babası 50 yaşındaki Besimi Yollu çaresizce Karadeniz'e bakarak, arama çalışmalarını izliyor.
 
Geçen salı günü Ankara'dan Amasra'ya gelen 4 arkadaştan 28 yaşındaki Kadir Göktaş ile Ercan Yollu mendireğin üzerinde olta ile balık tutarken kayboldu. Dalgalara kapılarak denize düştükleri tahmin edilen iki arkadaştan Kadir Göktaş'ın cesedi Çarşamba günü dalgakıranların arasında bulundu. Ercan Yollu'yu ise arama çalışmaları devam ediyor. Dalgıçlar, Amasra'da mendireğin çevresinde ve sahil boyunca arama yaparken, Sahil Güvenlik botu ise Amasra ile Kurucaşile arasında deniz üzerinde ceset olup olmadığına bakıyor.
 
Besimi Yollu ile yakınları ise mendireğin üzerinde çaresizce Karadeniz'e bakarak arama çalışmalarını izliyor. Besimi Yollu, "Ercanımın çıkartılmasını bekliyoruz. Çaresiziz" diyerek ağladı. Besimi Yollu oğlunun kız arkadaşının rüyasını anlatarak, "Oğlumun kız arkadaşı dün gece Ercanımı rüyasında görmüş. Kafası suyun üzerindeymiş, "Ben onları görüyorum, onlar beni görmüyor" demiş" diye konuştu.

DHA