Bir babanın çaresizliği

27 yaşındaki Abdulsamet Kahrıman’ı bulmak için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.

Bir babanın çaresizliği
26 Mart 2013 Salı 13:45 tarihinde eklendi.

 

GİRESUN'DA OĞLU DENİZDE KAYBOLAN BABA UMUTLA BEKLİYOR
 

Giresun'un Bulancak İlçesi'nde önceki gün fırtınada oluşan dev dalganın çarpmasıyla iskeleden denize düşerek kaybolan Giresun Üniversitesi öğrencisi 27 yaşındaki Abdulsamet Kahrıman’ı bulmak için başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.
 
Talihsiz öğrencinin denize düşerek kaybolduğu iskele çevresinde yapılan arama çalışmalarına, Samsun Emniyet Müdürlüğü Sualtı ekibi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile AKUT ekipleri katılıyor. Abdulsamet Kahrıman’ın babası Necip Kahrıman ile amcası Hamdi Kahrıman ve yakınları da Bulancak’a gelerek çalışmaları izledi.
 
Bayburt’un Beşpınar Beldesi'nden geldiklerini anlatan ve olayı da dün akşam saatlerinde öğrendiklerini söyleyen amca Hamdi Kahrıman, “Dalga vurmuş almış. Denizi bilmediği için buraya geldi, sular aldı götürdü” dedi ve çok üzgün olduklarını dile getirdi. Talihsiz öğrencinin diğer yakınları ise umutsuz konuştu, “Bütün imkanlar seferber edilmiş ama yapacak fazla bir şey yok. Dalga geldi, alıp gitti. Kader böyleymiş. Geldi buraya, teslim oldu” diye konuştu.
 
Bu arada arama çalışmalarına katılan dalgıçlar da, görüş mesafesinin kısıtlı, akıntının da çok olmasından yakındı. Buna rağmen arama çalışmaları sürüyor.

DHA