Bir CHP'li daha kazandı!

CHP'li belediye başkanı, AK Parti'nin Konya'dan adayı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun seçim otobüsüne çıktı, bakanın konuşmasını alkışladı; siyasette birlik mesajları verildi.

Bir CHPli daha kazandı!
24 Mayıs 2011 Salı 20:16 tarihinde eklendi, 1.079 kez okundu.

 

CHP Konya milletvekili adaylarından Durmuş Ali Karamut'un, övgüler yağdırarak seçimlerde destek istediği Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na, bir CHP'liden daha destek geldi.
 
Konya'nın Tuzlukçu ilçe Belediye Başkanı Mustafa Sak, ilçedeki mitinge, Davutoğlu'nun seçim otobüsü üzerinde katıldı.
 
Davutoğlu bu durumu 'parti farkı önemini kaybetti' şeklinde yorumlarken, Sak da 'şifreli' konuşmasında "Tuzlukçu'da bu sevgiyi bize gösterdikleri için il başkanına teşekkür ederim. İnşallah bu işin sonu gelir" dedi.
 
Ahmet Davutoğlu, Yunak'taki mitingin ardından Konya'nın Tuzlukçu ilçesine geçerek, ilçe merkezinde seçim otobüsünün üzerinde halka hitap etti.
 
Seçim otobüsünün üzerine Davutoğlu ile birlikte, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti Konya Milletvekili adayları İlhan Yerlikaya, Mustafa Baloğlu, Abdullah Ağralı, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile CHP'li Tuzlukçu Belediye Başkanı Mustafa Sak çıktı.
 
"BİRLİK VE BERABERLİK TABLOSU" 
Buradaki manzaranın birlik ve beraberlik adına büyük mutluluk verdiğini belirten Davutoğlu, yanında bulunan Sak'ı kastederek; "Güzel bir beraberlik de ilçe Belediye Başkanımızın bize 'Hoşgeldin' demesi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızın bugün aramızda olması artık siyaset farkının, parti farkının gittikçe önemini kaybettiğini gösteriyor. Bu birlik ve beraberlik tablosu ebediyete kadar sürecek. Hiçbir farklı görüş bizi birbirimizden ayırmayacak. Hepimizin ideali aynı. Türkiye'yi yüceltmek büyütmek" diye konuştu.
 
ALKIŞ VE SELAM 
Davutoğlu'nun konuşmasını dinleyen Mustafa Sak da sık sık partililerle birlikte Davutoğlu'nu alkışladı. Belediye Başkanı Sak, miting sonunda Davutoğlu ve AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ve milletvekili adaylarıyla birlikte elele tutuşarak halkı selamladı.
 
"İNŞALLAH BU İŞİN SONU GELİR" 
Mitingin ardından Davutoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Sak'ı makamında ziyaret etti.
 
Sak, ziyarette Davutoğlu'nun Tuzlukçu'ya gelmesinin kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Tuzlukçu'da bu sevgiyi bize gösterdikleri için il başkanına teşekkür ederim. İnşallah bu işin sonu gelir" dedi.
 
Ziyarete katılan AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Baloğlu, Sak'ın konuşması sırasında "Şifreli konuşuyor" dedi. Bunu üzerine Bakan Davutoğlu da "Arife tarif gerekmez" dedi. Bakan'ın bu sözleri gülüşmelere neden oldu.