Bir de utanmadan gülüyor

Samsun'da 12 yasındaki 2 erkek çocuğa cinsel saldırıda bulunup hürriyetlerini kısıtladığı iddiasıyla tutuklu yargılanan 32 yaşındaki Kazım Kalkır'a toplam 24 yıl hapis cezası verildi. Sanık ifadesinde, "Sadece şakalaşıyorduk" dedi.

Bir de utanmadan gülüyor
24 Nisan 2014 Perşembe 15:31 tarihinde eklendi.
Atakum İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde 2011 yılı Ağustos ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre inşaat işçisi Kazım Kalkır, okul bahçesinde oynayan ilköğretim okulu öğrencileri B.Ö ile E.A.'yı yanına çağırdı. Şüpheli, çocuklarla bir süre sohbet ettikten sonra etrafta kimsenin olmamasını da fırsat bilerek onları tenha bir yere götürdü ve B.Ö.'ye cinsel saldırıda bulundu. E.A. ise kaçmayı başardı. Çocukların olayı ailelerine anlatmaları üzerine polis tarafından kısa sürede yakalanan Kazım Kalkır, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez karşısına çıkan Kalkır, suçlamaları kabul etmeyerek, "Biz şakalaşıyorduk. Kendisi benim kardeşim gibidir. Çocukları çok severim" dedi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda B.Ö.'nün olay nedeniyle ruh sağlığının bozulduğunun belirtilmesi üzerine mahkeme heyeti, sanığa, 'cinsel saldırı ve hürriyeti engelleme' suçlarından toplam 24 yıl hapis cezası verdi.

DHA