Bir gecede iki kez soyuldu

Tekirdağ'da bir elektronik eşya mağazası, bir saat arayla 3'şer kişiden oluşan iki farklı hırsız grubu tarafından soyuldu. Mağaza kapısını açık görüp ikinci soygunu yapan 3 kişi tutuklanırken, polis işyerine giren diğer hırsızların peşine düştü.

Bir gecede iki kez soyuldu
21 Ekim 2014 Salı 18:15 tarihinde eklendi.
Olay, Orta Cami Mahallesi İbrahim Efendi sokak üzerine meydana geldi. İstanbul'dan kiralıkları otomobille Tekirdağ'a geldiği tespit edilen 3 kişi gece 02.45 sıralarında sokak üzerindeki bir elektronik eşya mağazasının kapı kilidini kırarak içeri girdi. Duvarda asılı olan LCD televizyon ve 2 adet dizüstü bilgisayarı alan şüpheliler daha sonra geldikleri otomobille kaçtı. Yaklaşık bir saat sonra ise yine İstanbul'dan kiraladıkları otomobille gelen farklı 3 kişi mağaza kapısını açık görünce içeriden 10 dizüstü bilgisayar alarak kaçtı.
 
POLİSLER DE ŞAŞIRDI
 
Sabaha karşı devriye gezen polis ekipleri tarafından kapısı açık olduğu belirlenen mağazanın sahibine haber verildi. Güvenlik kamera kayıtlarında yapılan incelemede bir saat arayla 2 farklı 3'er kişilik grubun mağazadan hırsızlık yaptığının belirlenmesi polis ekiplerini de şaşırttı. Güvenlik kamerası kayıtlarından mağaza kapısını açık görüp ikinci hırsızlığı yapan şüphelilerin kiraladıkları otomobili firmaya teslim edecekleri öğrenildi. Bunun üzerine dün İstanbul'a giden Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, hırsızlık şüphelisi F.İ., H.Y., ve M.T.'yi aracı teslim ettikleri sırada yakalayıp gözaltına aldı.
 
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan hırsızlık şüphelileri, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından nöbetçi mahkeme tarafından 'hırsızlık' suçundan tutuklanan F.İ., H.Y., ve M.T. cezaevine konuldu. Polis, mağazanın kapı kilidini kırarak hırsızlık yapan ilk 3 kişinin kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.